Ţăpeanul Ţuchel îi arată preşedintelui Iohannis „România lucrului bine contrafăcut”

  • Tupeul şi obrăznicia parvenitului Daniel Ţuchel par fără limite.chimp iohannis tuchel scrisoare 1
  • O nouă ordinărie ticluită de către ţăpean a ajuns în casele tecucenilor.
  • De data aceasta este vorba despre o înşelătorie grosolană concepută în numele preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Primarul Tecuciului, Daniel Ţuchel, a apelat la noi metode de impostură pentru a profita şi a se agăţa de reuşita în alegeri a lui Klaus Iohannis. Astfel, ţăpeanul a conceput şi a distribuit în numele preşedintelui ales o scrisoare de mulţumire şi de susţinere care s-a dovedit a fi un trucaj ordinar. Scrisoarea are ca antet o fotografie manipulatorie în care cei doi îşi strâng mâinile, în semn de prietenie. Numai că, şoc! Fotografia este un fals realizat în Photoshop la comanda lui Ţuchel.

Primarul Tecuciului a folosit în trucaj o fotografie veche din 2008

Iohannis tuchel scrisoare 1

poza originală din 2008 şi falsul lui Ţuchel

Concret, în manipularea grafică s-au folosit două corpuri care îşi dau mâna, la care s-a adiţionat capetele celor doi politicieni, Ţuchel şi Iohannis. Fotografia folosită în trucaj de către ţăpean este din anul 2008 (când acesta era mai tânăr) şi pe care a folosit-o pe materialele de campanie pentru candidatura de la Ţepu. favor.ro a intrat în posesia fotografiei originale şi o pune la dispoziţia tecucenilor pentru a demonstra înşelătoria.

Pe lângă făcătura cu fotografia, gestul lui Daniel Ţuchel este agravat de faptul că şi-a permis să comită escrocheria în numele preşedintelui României, mergând până acolo încât a pus pe scrisoare o semnătură falsă de-a lui Iohannis.

Cum s-a căpătuit Iohannis cu o „lipitoare”

Tuchel daniel Gerhardt original

foto original din anul 2008

Tuchel_banner_Tepu

poza originală a mai fost folosită şi pe un banner în Ţepu

Întreaga potlogărie întăreşte şi confirmă portretul de impostor şi profitor politic pe care şi l-a format Ţuchel în rândul alegătorilor de la Tecuci. În acest context, amintim cititorilor că Ţuchel a ajuns primar de oraş vânzând tecucenilor un pachet consistent de minciuni şi promisiuni. Este de notorietate faptul că, pentru a-şi şterge originile rurale, Daniel Ţuchel şi-a adiţionat ilegal în anul 2010 prenumele de Gerhardt, crezând în acest fel că prinde damf de neamţ. Contextul actual, în care preşedinte al României a fost ales un neamţ, i-a dat prilejul impostorului de la Ţepu să încerce să-şi lipească imaginea de cea a lui Klaus Iohannis, în speranţa unui transfer de imagine de politician cu ştaif. Totodată, prin această alăturare contrafăcută, Ţuchel se agaţă de speranţa că poate scăpa de valul de plângeri penale .

 

Ca să pară neamţ sadea, Ţuchel renunţă la numele de botez, Daniel

semnatura_iohannis.jpg

Aşa arată semnătura adevărată a lui Klaus Iohannis

Ca noutate, precizăm faptul că în ultimele zile Ţuchel a cerut întregului personal din Primărie şi conducerilor unităţilor de învăţământ din Tecuci să folosească în adresările directe sau în actele oficiale doar prenumele de ”neamţ” Gerhardt, nu şi pe cel creştinesc, primit la naştere, Daniel.

În final, aşteptăm un punct de vedere şi o luare de poziţie din partea PNL şi a preşedintelui ales al României, Klaus Iohannis cu privire la escrocheria răspândită în casele tecucenilor de către primarul liberal Daniel Gerhardt Ţuchel.

scrisoare tuchel

Poate vrei să citeşti şi...