„Staţi liniştiţi la locurili voastre!”

 • Fără voia lor, tecucenii au devenit acţionarii şi finanţatorii PROPAGANDEI ŢUCHELISTE dezvoltată şi pusă în practică de către primarul parvenit Ţuchel Gerhardt Daniel.
 • Precum marii dictatori ai omenirii, ţăpeanul şi-a construit un puternic cult al personalităţii pe care îl alimentează şi îl întreţine pe banii Primăriei Tecuci.slide scanteia interior Tecuci

  Primăria Tecuci plăteşte 238 milioane lei doar pentru tehnoredactarea unui ziar

  Pe 18 iunie a.c. Primăria Tecuci a atribuit un contract de prestări servicii pentru suma de 238 milioane lei vechi firmei SC Start UP Concept din comuna Tulnici, judeţul Vrancea. Este vorba despre servicii de tehnoredactare a ziarului „Tecuceanul”. Valoarea contractului este uriaşă dacă ţinem cont de preţurile practicate pe piaţă, (de aprozimativ 50 de ori mai mare decât tarifele normale), pentru astfel de servicii SCANTEIA TUCHELISTA Tecuci noua nedepăşindu-se suma de 100 de euro. Firma din comuna Tulnici este nou-nouţă, fiind înfiinţată cu doar câteva zile înainte de atribuire, pe 6 iunie 2014. Poate pentru unii acest amănunt ar părea o curiozitate. În schimb, „prietenii ştiu de ce!”, fiind cunoscut faptul că Ţuchel sifonează banii Primăriei Tecuci prin firme nou înfiinţate, cu sediul în mediul rural (în special în comunele din colegiul şefului său de partid, liberalul Victor Paul Dobre).

  Pentru publicul larg trebuie să precizăm faptul că serviciile de tehnoredactare sunt doar o parte redusă a întregului proces de editare a unui ziar. Astfel, pentru a scoate o publicaţie pe piaţă trebuie să ai sediu (şi cheltuieli de întreţinere aferente), tehnică performantă, angajaţi (minimum de personal: director, redactor-şef, redactori, tehnoredactor, fotograf-cameraman, cap limpede, procesare foto şi video, contabilă, etc), cheltuieli cu telefonia, tipografia, distribuiţia, impozitele, etc.

  Cultul personalităţii, o boală a sistemelor totalitare

  Ziarul „Tecuceanul” este un produs odios al regimului opresiv ŢUCHEL, realizat pe bani publici, ce are ca scop manipularea locuitorilor din Tecuci. Realizată în 15.000 de exemplare şi distribuită lunar din poartă în poartă, publicaţia comunistoidă „Tecuceanul” îl slăveşte pe Ţuchel şi înfierează „duşmanii poporului”; mai exact, persoanele neînregimentate politicii de furt şi jaf pusă în aplicare de parvenitul de la Ţepu.

  Invenţie a unei minţi bolnave, ziarul „Tecuceanul”, (alături de site-ul www.tecuceanul.ro sau panourile stradale gigantice) fac parte dintr-un SISTEM DE PROPAGANDĂ care are alocat în bugetul Primăriei Tecuci pe 2014 suma de 20 miliarde lei. Banii sunt strânşi din „jupuirea” fiscală a tecucenilor.Tecuci hora Unirii

Între timp, ţăpeanul Ţuchel comandă Poliţiei Locale să interzică accesul presei de opoziţie la şedinţele publice (vezi video).

Poate vrei să citeşti şi...