Se caută fraieri care să plătească aventurile lui Hurdubae

  • În fotografia de mai sus puteţi să admiraţi ultimul cuplu la modă din Primăria Tecuci: „Cătă şi Nico”, cum îi alintă cunoscătorii.
  • Mai pe înţelesul tuturor, este vorba despre primarul Tăntălici, Cătălin Hurdubae, şi contabila-şefă Nicoleta Ţăpoi. (Pe ăla de rânjeşte în fundal, ca martor, viceprimarul Pintilie Dănuţ, nu îl băgaţi în seamă, că nu merită).

Nu e ceea ce pare în fotografie. E mai mult de atât!

Nu vă grăbiţi să râdeţi, nici să trageţi concluzii pripite. Ăştia din imagine nu merită să fie bârfiţi pentru apropierea evidentă surprinsă de fotograf. Ăştia din imagine îşi bat joc de banii tecucenilor, iar acest fapt este de interes public şi merită să îl tratăm în articol.

Cuplu financiar pe care îl formează primarul Tăntălici cu Nico de la Contabilitate este un fel de cuplu mecanic bielă-manivelă. Unul împinge, iar altul se roteşte.

Astfel, începând cu data de 1 iulie, primarul Tăntălici a împins salariul Nicoletei Ţăpoi pe cele mai înalte culmi de progres şi satisfacţie, mărindu-l de la 30 milioane pe lună la 65 de milioane lei pe lună. La schimb, Nico roteşte facturile din Primărie până cade obosită şi, de voie, de nevoie, le semnează şi le dă în plată.

Aşa s-a întâmplat, de exemplu, cu facturile de la Restaurantele unde consumă primarul gurmand şi nesăţios Cătălin Hurdubae. Mai mult, tot la Serviciul Contabilitate al primăriei Tecuci s-au avizat şi plătit şi aventurile lui Tăntălici cu Vrăbiuţa dansatoare de la Bucureşti: transport, cazare, distracţie, mese la restaurant, băuturi fine, cursuri şi delicatesuri. (despre cum l-a prins Curtea de Conturi pe Tăntălici că a plătit dansatoarea din buric din banii tecucenilor favor.ro v-a delectat cu articole pe care le puteţi citi oricând dând click AICI si AICI, sau dând click pe fotografiile de mai jos.).

Primarul a fost ameţit să semneze cinci contracte de şapte miliarde lei

În urma aventurilor lui Cătălin Hurdubae cu dansatoarea exotică, Tăntălici s-a ales cu o boală ruşinoasă: a achiziţionat în numele Primăriei Tecuci, de la firmele Vrăbiuţei fermecătoare şi irezistibile, cinci contracte de consultanţă în valoare totală de aproximativ şapte miliarde lei vechi.

Ce să vezi! Primul contract a şi venit la plată. Este vorba despre Actualizare Strategie de Dezvoltare a Municipiului Tecuci. Preţ, 714 milioane lei vechi. Numai că apare o problemă. Ziariştii de la favor.ro au descoperit că hârtiile predate Primăriei Tecuci de fata cu buricul atractiv sunt o FĂCĂTURĂ. Aşa numita Actualizare a Strategiei este un PLAGIAT ORDINAR acceptat şi recepţionat de primarul petrecăreţ Cătălin Hurdubae.

Puteţi citi PLAGIATUL predat Primăriei Tecuci de către firma Vrăbiuţei, SC Zet Expert SRL, dând click pe -Strategie-dezvoltare-Tecuci, şi să îl comparaţi cu Strategia localităţii Nehoiu dând click AICI sau Strategia comunei Jariştea dând click AICI.

Primarul Cătălin Hurdubae caută fraierii care să plătească poşetele trase pe cap de către păsăricile profitoare

Tăntălici îşi trăieşte viaţa printre Vrăbiuţe scumpe, iar nota de plată o achită tecucenii. Aşa se face că în şedinţa de Consiliu din 31 august a.c. Hurdubae le propune consilierilor să aprobe la plată PLAGIATUL Vrăbiuţei sexoase. Aşa cum spuneam, este vorba despre 714 milioane lei vechi. În mod normal, plata ar trebui aprobată de contabila-şefă Nicoleta Ţăpoi, numai că femeia a fost informată că semnătura pe un astfel de ordin de plată echivalează cu puşcăria.

P.S. Tot în şedinţa de Consiliu a Primăriei Tecuci, de joi, 31 august a.c., primarul Cătălin Hurdubae încearcă să convingă consilierii locali să aprobe virarea sumei de 1,2 miliarde lei vechi către o grupare constituită din membrii UNPR aflaţi în slujba generalului Gabriel Oprea. Printre ei se află activişti ai Noii Securităţi, colaboratori şi protejaţi ai Sistemului, care au comandat, printre altele, execuţia unui ziarist. Vom reveni cu amănunte!

Până atunci vă facem cunoştinţă cu lista celor 19 Consilieri Locali pe care speră Hurdubae să-i păcălească să îi aprobe ilegalităţile.

 

 

Poate vrei să citeşti şi...