Puci ţuchelist: Ţăpeanul Ţuchel şi “dăunătorii portocalii” au preluat Tecuciul

  • Din 8 iulie a.c. Tecuciul este condus de o nouă putere politică: Alianţa DĂUNĂTORILOR (PNL-
    Îţi place noul viceprimar Mitică Hulea?

    Îţi place noul viceprimar Mitică Hulea?

    PDL).

  • Liberalul Ţuchel i-a dat cu FLIT viceprimarului PSD Dănuţ Radovei fiindcă “a început să se intereseze de contractele primăriei”.
  • Miza noii golăneli ţucheliste este accesul facil la banii tecucenilor.
  • “Dăunătorii portocalii”, noii aliaţi ai lui Ţuchel, vor fi răsplătiţi cu zeci de funcţii publice.

Primarul parvenit Gerhardt Ţuchel a dat o nouă lovitură tecucenilor, reuşind prin diverse sforării să răstoarne puterea atât în Consiliul Local cât şi în conducerea administrativă a Primăriei Tecuci. Astfel, la propunerea lui Gerhardt Ţuchel în şedinţa de Consiliu Local din 8 iulie a.c. viceprimarul PSD Dănuţ Radovei a fost revocat din funcţie şi înlocuit cu pesedistul-trădător Mitică Hulea. Acest lucru a fost posibil prin constituirea Alianţei DĂUNĂTORILOR (PNL-PDL).

Ţuchel este acuzat că a realizat o nouă majoritate în Consiliul Local Tecuci prin şantaj, mituire şi abuz.

flit hulea mitica tecuci

dă CLICK pentru a mări fotografia

Iată filmul ilegalităţilor ţucheliste! De drept,  Consiliul Local Tecuci este format din 19 consilieri cu  următoarea structură politică: 11 pe partea stângă a politicii (PSD+UNPR+PC cu 8 mandate, 2 PP-DD  şi 1 Partidul Verde, ) şi 8 pe partea dreaptă (PNL 4 mandate şi  PDL 4).

În fapt, Consiliul local Tecuci funcţionează în prezent cu doar 17 consilieri, (fără un consilier PP+DD şi fără unul PSD). Locul PP-DD este vacant încă de acum un an urmare a destiturii lui Oancă Samir (pedepsit pentru că a început campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Ţuchel), iar locul PSD în Consiliul local a rămas vacant zilele trecute când, aparent inexplicabil, pesedistul Nacu Maricel şi-a dat demisia din funcţie (surse din PSD susţin însă că Maricel Nacu a fost şantajat de către Ţuchel, la mijloc fiind vorba despre un contract de păşunare).

Consiliul local Tecuci funcţionează în prezent cu doar 17 consilieri deoarece Ţuchel refuză procedurile de validare pentru cele două posturi vacante aparţinând PP-DD şi PSD. În urma comiterii acestui abuz ţăpeanului i-a venit mult mai uşor să realizeze o nouă majoritate în Consiliul Local.  Acum are nevoie de doar 9 consilieri pentru a avea majoritate în loc de 10 cât ar fi trebuit cu un Consiliu format din 19 persoane.

Astfel, după ce a rupt USL la Tecuci, liberalul Ţuchel a constituit Alianţa DĂUNĂTORILOR, cei patru consilieri PNL unindu-se cu cei patru consilieri ai PDL. Pentru a asigura majoritatea în Consiliul local era nevoie de un al noulea susţinător. Pentru aceasta primarul Ţuchel l-a racolat pe un PSD-ist mai slab de înger, „mituindu-l” cu funcţia de viceprimar. Aşa se face că trădătorul pesedist Mitică Hulea a fost uns în data de 8 iulie în funcţia de viceprimar, ajungând peste noapte numărul doi în administraţia locală.

Circul abia începe!

mai ţii minte campania contra portocaliilor?

mai ţii minte campania contra portocaliilor?

Preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, susţine că trădătorul Mitică Hulea v-a fi exclus din partid, dezvăluind în acelaşi timp că fostul viceprimar Dănuţ Radovei a fost revocat de către Ţuchel fiindcă “începuse să se intereseze de contractele primăriei”. “După doi ani Ţuchel a uitat că a ajuns primar de oraş prin voturile PSD-ului. În 2012 am pornit împreună pe un proiect serios şi ambiţios, acela de a oferi tecucenilor un oraş civilizat şi locuri de muncă. Astăzi constat că primarul Ţuchel este tributar mentalităţilor de trădător unindu-se cu portocaliii pe care îi blama în campania electorală”, a mai declarat senatorul PSD.

“Tecuciul trebuie să scape de PDL-işti”,.…cu tot cu “neamţul” Ţuchel!

Alianţa DĂUNĂTORILOR (PNL-PDL) creată prin şantaj, mită şi abuzuri  a devenit noul instrument de jaf asupra banilor publici, fiind pus în slujba intereselor lui Ţuchel.  Acum doi ani parvenitul de la Ţepu a ajuns la cârma oraşului Tecuci strigând împotriva dăunătorilor portocalii. Astăzi, părăsit de PSD, ţăpeanul îşi face o nouă gaşcă de gangsteri politici aliindu-se taman cu “hoţii de la PDL”.

În luna august, PDL-iştii acuzaţi de “jaf şi dezmăţ pe banii publici” vor fi instalaţi de către Ţuchel în zeci de funcţii publice. (vezi şi video următor).

Poate vrei să citeşti şi...