Fără milă! PSD-iştii îi buzunăresc pe tecuceni. Nimeni nu scapă!

  • Pesediştii , cunoscuţi sub denumirea de „patrihoţi”, au declanşat un atac fără precedent la adresa tecucenilor şi a mediului de afaceri local.
  • O mână de parveniţi lacomi vor să mărească toate impozitele şi taxele locale.
  • Primarul Hurdubae, Pămpălăul PSD-eului, se crede zapciu şi propune mărirea unor impozite chiar şi cu 500%.

Capul tuturor nenorocirilor este preşedintele PSD Tecuci, Daniel Butunoi, cel care conduce de fapt gaşca de pesedişti aflaţi la conducerea Tecuciului. Aşa cum se stie, Daniel Butunoi este urmărit de bănci pentru mai multe ţepe financiare (de peste 20 de miliarde lei vechi). Având casa executată şi cu firmele intrate în FALIMENT, şeful PSD Tecuci s-a reorientat către buzunarele tecucenilor.

Pentru a le lua banii tecucenilor, Daniel Butunoi conduce un grup organizat care are în funcţii de conducere mai mulţi PSD-işti: primarul Hurdubae, viceprimarul Dănuţ Pintilie, city managerul Mircea Iulian (Luleaţă), avându-l ca „Il Consigliere” pe şeful Clanului Grosu.

Tupeu de patrihoţi

Indivizii ăştia şi-au propus să mărească, la modul golănesc, toate taxele şi impozitele locale. Nenorocirea merge până acolo încât primarul Pămpălău al PSD Tecuci, Cătălin Hurdubae, propune ca impozitul pe clădirile nerezidenţiale (cele destinate afacerilor, sau care nu sunt pentru locuit) să fie majorate cu 500% (adică o majorare de 5 ori).

Aflaţi sub consilierea Clanului Grosu, pesediştii îşi bat joc de tecuceni propunând, pe lângă mărirea aberantă a taxelor şi impozitelor pe clădiri şi terenuri, majorarea taxei de habitat, obligativitatea închirierii parcărilor interblocuri (preţ de pornire al licitaţiei 135 lei/an), sau introducerea plăţii la toate parcările din Tecuci (2 lei/oră).

vezi video cu atitudinea arogantă şi zeflemitoare la adresa tecucenilor a primarului Hurdubae de la dezbaterea publică din 11 decembrie 2017

Şeful „patrihoţilor” de la PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, este falit şi executat de bănci. Amănunte poţi citi dând CLICK AICI

Poate vrei să citeşti şi...