Preferata lui Ţuchel a fost răsplătită cu o locuinţă ANL

  •  Secretara Primăriei, jurist Staicu Geta-Iuliana, acuzată recent că sabotează interesele economice ale municipiului Tecuci este o răsfăţată a regimului preferenţial practicat de primarul Gerhardt Ţuchel.
  • Aceasta a obţinut cu uşurinţă un apartament ANL deşi, la Tecuci, sunt în aşteptare peste 2500 de cereri de locuinţe.

SLIDE ANL Tecuci

Relaţia privilegiată dintre primarul Ţuchel şi secretara Staicu Geta-Iuliana a fost un criteriu determinant pentru ca cea din urmă să obţină “peste rând şi în regim de urgenţă” o locuinţă la blocurile ANL din Zona Industrială. Aşa se face că, la cererea lui Ţuchel, pe 06 februarie 2014 Secretarei primăriei Tecuci i s-a repartizat o locuinţă de servici, drept răsplată pentru serviciile aduse administraţiei ţucheliste.

“După faptă…. ia răsplată”

Conform legii, Secretara primăriei este responsabilă cu viza de legalitate pentru toate documentele emise de către administraţia municipală. Practic, Staicu Geta-Iuliana este persoana care a girat de-a lungul timpului mai multe abuzuri şi ilegalităţi comise de administraţia Ţuchel. Este persoana de interfaţă dintre lege şi primar, adeseori fiind folosită de către Ţuchel pe post de pion de sacrificiu.

“În sfârşit, m-am isprăvnicit!”

Primarul Ţuchel, zis şi "Facem treabă!"

Primarul Ţuchel, zis şi „Facem treabă!”

Povestea relaţiei profesionale dintre cei doi începe acum câţiva ani la Ţepu, când Gerhardt Ţuchel a angajat-o pe Staicu Iuliana consilier juridic de comună. În 2012, când Ţuchel s-a ajuns primar de oraş a transferat-o pe domnişoară în mod spectaculos de pe postul de consilier juridic grad profesional asistent pe care îl avea la Ţepu pe postul de Şef Serviciu Relaţii Publice la Primăria Tecuci. După câteva luni de acomodare (şi verificare a loialităţii) domnişoara de la Ţepu a devenit unicul candidat pentru postul de Secretar al Primăriei Tecuci şi, în consecinţă, fericitul câştigător al funcţiei publice de înalt rang municipal.

Din momentul în care s-a văzut isprăvnicită, ţăpeanca a fost la porunca lui Ţuchel, fiind implicată în mai multe cazuri de abuz în serviciu. De notorietate sunt modificarea ilegală a unor Hotărâri ale Consiliului Local, gonirea ziariştilor de la licitaţiile publice, concedierea ilegală a unor funcţionari ai Primăriei Tecuci, etc

Între timp, cele peste 2500 de familii nevoiaşe aşteaptă cu emoţie şi speranţă să le vină rândul la repartiţie.

Poate vrei să citeşti şi...