Populaţia a rămas cu gura căscată ca la fotograf: „Uite păsărica de un miliard!”

Fotografiile marcate cu T vor fi considerate pamflet. Trataţi-le cum se cuvine!

  • Tecucenii sunt hăituiţi de administraţia Hurdubae prin mii de somaţii, hârtii de ameninţatre şi popriri pe conturi.
  • Campania agresivă de „jupuire” a populaţiei este urmată de cheltuieli nesăbuite şi iresponsabile, finalizate cu mese festive (plătite din bani publici), comandate de zapciul-amorez de la Huşi, Cătălin Hurdubae.
  • Destrăbălarea şi risipa celor de la PSD Tecuci reprezintă explicaţia unei constatări triste: deşi visteria Primăriei s-a golit, în ultimul an nu s-a realizat nici o investiţie în oraş.

    Dă CLICK PE IMAGINE şi vezi cât de fericit este primarul Hurdubae!

Acum un an, PSD-ul i-a pus mâna în cap lui Hurdubae şi l-a făcut din simplu asigurator (dat afară de la Asirom), mare vătaf peste municipiul Tecuci. Ameţit de nemeritata dregătorie, prima grijă a parvenitului a fost să o instaleze confortabil la Compartimentul Fonduri Europene pe partenera sa de afaceri, gălăţeanca Silvia Perianu (notă: Hurdubae şi Silvia au înfiinţat în 2015 firma Consult Asig HPT, cei doi având calitatea de asociaţi).

Cunoscută drept protejata lui Hurdubae, Vrăbiuţa a reusit să îi sucească minţile primarului.

Astfel, aşa s-a ajuns ca farmecele păsăricii încântătoare să fie răsplătite cu banii din bugetul local. favor.ro prezintă cititorilor documente din care reiese cât îi costă pe tecuceni întreţinerea Vrăbiuţei.

Peste un miliard pentru fandoselile Vrăbiuţei

Pentru ca Vrăbiuţa să stea cu curu-n mână la Primărie, Hurdubae a ales să contracteze unei firme private atribuţiile protejatei sale, plătind din banii publici peste un miliard de lei vechi. Uite documentele publicate pe SEAP-sistemul electronic de achiziţii publice!

CONSULTANŢĂ SCRIERE CERERE DE FINANŢARE – 400 milioane lei vechi 

 ÎNTOCMIRE CERERE DE FINANŢARE – 670 milioane lei vechi.

Concret, tecucenii au plătit 400 milioane lei vechi pentru ca firma să o ÎNDRUME pe Vrăbiuţă cum se scrie o cerere de finanţare, şi fiindcă păsărica „are caş la gură în domeniul fondurilor europene”, (adică, mai pe româneşte, e nepricepută cu totul), Hurdubae a mai plătit 670 milioane lei pentru ÎNTOCMIRE CERERE DE FINANŢARE.

Dragoste mare! Hurdubae preferă puşcăria decât să-şi trădeze protejata

Ziariştii de la favor.ro au depus mai multe cereri la Primăria Tecuci în care îi cere primarului copii după fişa postului şi atribuţiile Silviei Perianu ca angajat al Compartimentului Fonduri Europene , dar şi copii după contractele cu SC Eurial Finance având ca obiect CONSULTANŢĂ SCRIERE CERERE DE FINANŢARE – 400 milioane lei vechi şi ÎNTOCMIRE CERERE DE FINANŢARE – 670 milioane lei vechi.(Nota redacţiei: SC Eurial Finance este o firmă din Bucureşti care de câţiva ani nu are nici un angajat şi are ca obiect de activitate consultanţă în domeniul comunicării. Hurdubae ar trebui să iasă public şi să spună cum de a ales această firmă).

Datorită refuzului primarului Hurdubae de a oferi informaţiile publice solicitate, ziariştii de la favor.ro l-au dat în judecată pe edil, dosarele aflându-se în prezent pe rolul instanţelor.

Îndrăgostitul Hurdubae este cu ochii pe banii tăi. Sigur nu scapi!

Fiţi pe fază! În câteva zile, favor.ro vă pune la dispoziţie documente din care reiese cât costă o cină plătită din bugetul Primăriei de romanticul Hurdubae.

Poate vrei să citeşti şi...