PNL vrea să vândă un produs politic expirat: Deputatul Crenvurştilă

crenvus-bunDeputatul Crenvurştilă vrea să înhaţe încă un mandat de parlamentar. Primul nu i-a fost de ajuns. Pentru a-şi potoli lăcomia i-a comandat prietenei sale, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, să îl servescă cu încă patru ani de imunitate. Domnul Crenvurştilă vrea cu tot dinadinsul să se deputăţească la Tecuci, în patria muştarului.

3Liberalul George Scarlat, zis şi Deputatul Crenvurştilă, vrea din nou la borcanul cu untură. Scarlat a fost promovat acum patru ani în politică de preş. PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, datorită calităţilor sale de cârnăţar. Aţi înţeles bine! Liberalul George Scarlat este băiatul deştept din Parlamentul României care are un argument politic de excepţie: deţine cîrnăţărie la Hanu Conachi, iar finanţarea PNL o asigură din bugetele destinate hranei bolnavilor.

În facturile emise Spitalelor, Deputatul Crenvurştilă îndeasă tone de cîrnaţi

Firma lui Geoge Scarlat, SC Şerbăneşti Livadă, a fost protagonista scandalului de la Spitalul Municipal Tecuci, fiind acuzată că profită de pe urma bolnavilor. Concret, firma deputatului liberal vira spitalului cantităţi mari de carne şi preparate din carne la preţuri „umflate”. Jaful din bani publici a atras atenţia opiniei publice şi a fost de-a lungul timpului subiectul mai multor emisiuni de televiziune._mg_9704

De altfel, directorul Teodor Negru, cel care vira banii de la Spital către firma lui Scarlat a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

Zilele următoare vom afla dacă Alina Gorghiu, (născută la Tecuci), va alege să se umple de muştarul politic. Amintim faptul că Deputatul Crenvurştilă-George Scarlat este acelaşi parlamentar care a fost în centrul unui scandal cu Biserica Ortodoxă pentru că a folosit în Campania electorală o fotografie trucată cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun.

4_mg_2496serbanesti-livada

646x404_39491300

Deputatul Crenvurstila-George Scarlat

serbanesti-livada-facturad

Poate vrei să citeşti şi...