PĂMPĂLĂUL de la HUŞI s-a molipsit de „Ciuma roşie”

  •  MARELE JAF dat Tecuciului în perioada 2012-2016 îi are ca protagonişti pe Daniel Butunoi (senator şi preşedinte PSD Tecuci) şi Daniel Ţuchel (primar şi preşedinte PNL Tecuci).
  • MARELE JAF continuă şi în mandatul lui Hurdubae, 2016-2020.

Etapa 1, 2012-2016.Timp de patru ani cei doi indivizi au acţionat în urma unei înţelegeri de cumetrie. Astfel, în 2012, unind cele două forţe politice locale pe care le conduceau, PSD şi PNL, cei doi au căzut la următoarea învoială: Ţuchel va fi spijinit de PSD să iasă primar, iar Butunoi va fi ajutat de PNL să iasă senator. Odată ce s-au văzut pe funcţii a urmat ceea ce în istoria Tecuciului va rămâne sub denumirea de MARELE JAF.

Concret, sub conducerea celor doi cumetri s-a furat din bugetul Primăriei Tecuci sute de miliarde de lei vechi.

Etapa 2. În 2016, fiindcă Ţuchel nu mai avea şanse de a prinde un nou mandat de primar, Planul de a jefui în continuare Tecuciul a suferit unele modificări: Butunoi va fi susţinut pentru încă un mandat de senator, iar conducerea Primăriei va fi ocupată de o marionetă, cu misiunea de a continua jaful PNL-PSD şi de a asigura protecţie tuturor matrapazlâcurilor comise de Ţuchel.

Aşa s-a ajuns ca în primăvara anului 2016, cumetria Butunoi-Ţuchel să cadă la înţelegere, să îl aducă în PSD şi să îl nominalizeze drept candidat la Primărie pe PĂMPĂLĂUL de la HUŞI, Cătălin Hurdubae.

 Pămpălăul politic s-a dovedit o alegere salvatoare pentru grupul infracţional PNL-PSD,

Hurdubae reuşind la alegerile locale să păcălească electoratul că ar putea fi o variantă onestă, o alternativă corectă la lichelismul de care a dat dovadă Ţuchel în perioada 2012-2016.

Însă, la scurt timp după obţinerea funcţiei de primar, ceea ce în campania electorală părea o promisiune a instalării stării de NORMALITATE, slugoiul-marionetă Hurdubae s-a dovedit de fapt un adept şi un lacheu fanatic al ţuchelismului şi al „Ciumei roşii”.

 Practic, prin ceea ce s-a întâmplat la PrimăriaTecuci în ultimele opt luni, s-a demonstrat că gruparea Butunoi-Ţuchel nu ar fi găsit un executant mai potrivit decât PĂMPĂLĂUL de la HUŞI.

 În săptămânile ce urmează favor.ro va prezenta opiniei publice un serial cu dezvăluiri jurnalistice cu privire la modul în care acţionează „Ciuma roşie”, condusă la Tecuci de senatorul PSD Daniel Butunoi şi aghiotantul său marionetă, Cătălin Hurdubae.

 

Prima misiune a PĂMPĂLĂULUI de la HUŞI

a fost să protejeze şi să ascundă documentele care dezvăluie şi demonstrează MARELE JAF dat Tecuciului.

În cele ce urmează favor.ro prezintă cititorilor un DOCUMENT emis de Camera de Conturi Galaţi în care se arată că la Primăria Tecuci s-au descoperit abateri financiare şi prejudicii de peste 160 miliarde lei vechi, şi că din această sumă mai sunt de recuperat peste 116 miliarde lei.

Recuperarea furtului din banii tecucenilor cade în sarcina primarului Hurdubae. În schimb, marioneta a ales calea tăcerii şi a complicităţii cu „Ciuma roşie”. (IATĂ DOCUMENTUL)

P.S. PĂMPĂLĂUL de la HUŞI, poreclit şi primarul Tecuciului, nu a mai ţinut o conferinţă de presă de patru luni. I-a interzis acest lucru şeful de partid Daniel Butunoi, cercetatul penal Daniel Ţuchel sau Clanul Grosu?

Poate vrei să citeşti şi...