Noi amănunte despre cum tecucenii au fost prăduiți prin METODA PĂMPĂLĂUL!

 

  • S-a dovedit faptul că realizarea Spitalului Regional la Tecuci a fost doar o minciună politică, transformată într-un mecanism de sifonare a banilor publici.
  • Rețeta este simplă: iei un Pămpălău de primar, îl duci la câteva ședințe de „fezandat”,  obligatoriu stropite cu cocktailuri, după care încep să curgă banii prin conductele de partid.
  • Ies la iveală noi documente despre cum Rețeaua PSD l-a folosit pe Hurdubae ca marionetă pentru a prădui banii tecucenilor….. Este drept, și măscăriciului i-a plăcut: s-a uns pe bot cu o mașină de teren SKODA KODIAQ și în ultimii patru ani a dus o viață durdulie, în calitatea sa de prim trântor-admnistrator al Tecuciului.
  • Asta este doar ce se vede cu ochiul liber. Sunt doar câteva beneficii mărunte ale figurinei PSD Tecuci pentru care, după ce își va termina mandatul, va răspunde prin Justiție mulți ani de acum încolo.
  • De săptămâna viitoare veți putea citi pe telegraf-expres.ro mai multe anchete despre sforarii Pămpălăului cât și detalii despre modul cum acționează aceștia.

Apar noi amănunte despre cum tecucenii au fost prăduiți prin METODA PĂMPĂLĂUL!

Totul a plecat de la un document de imputare al Curții de Conturi care dezvăluie faptul că primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae, a plătit ilegal din conturile Primăriei suma de 17,7 milioane lei, sumă reprezentând contravaloarea unor băuturi consumate de către acesta la un bar și la un restaurant (documentul este postat la sfarsitul articolului).

Oare ce băuturi o fi comandat Pămpălici de 17 milioane lei?

În esență, Curtea de Conturi arată că pe 8 și 9 februarie 2017 Hurdubae a beneficiat de o ședință (!?) organizată timp de două zile de către SC Domino Smart Cons SRL din București, societate administrată de domnișoara Nica Cristina (vezi foto).

Mai exact, aventura lui Hurdubae a fost trădată de prostia și lăcomia acestuia, Pămpălăul neștiind la acea vreme că din banii Primăriei se pot deconta doar hotelul și mesele, dar nu și băuturile alcoolice. De altfel, prins cu dedulcitul de cocktailuri, Hurdubae și-a recunoscut fapta și a și returnat banii câteva luni mai târziu.

Surpriză! „Ședința”  de două zile la care a participat Pămpălăul, (plătită de către Primăria Tecuci: transport, hotel, bar și restaurant) a avut un real succes…….. Pentru domnișoara organizatoare, bineînțeles!

De la Bal, în plin scandal cu Spital Regional

După doar două luni de la „ședința de business” de care s-a bucurat Hurdubae au început să curgă și contractele cu Primăria Tecuci. Așa se face că cele două firme la care domnișoara era administrator, SC  Domino Smart Cons SRL și SC ZET EXPERT CONSULT, au primit cu dedicație de la Primăria Tecuci contract după contract, care mai de care mai suspect și mai dubios. Astfel, doar din documentele pe care le deținem, în conturile firmelor domnișoarei, Primăria Tecuciului a virat în câteva luni peste 5 miliarde lei. Este vorba despre contracte de servicii de consultanță, de completare de cereri, de asistență sau modificări de strategii, la care se adaugă și celebrul Studiu de Fezabilitate pentru Construire Spital Regional la Tecuci. Culmea, pentru astfel de servicii, Hurdubae avea un Compartiment special în Primărie, condus de „Vrăbiuța”, fosta sa asociată de la firma de asigurări.

Cât despre inutilitatea unui Studiu de Fezabilitate pentru Construire Spital Regional la Tecuci nu are rost să mai discutăm, fiindcă marele proiect s-a dovedit doar o minciună ticăloasă de-a lui Hurdubae.

Primarul Tecuciului este pus de Clanul Grosu să joace rolul lui Penny Bill

Nici până în ziua de astăzi primarul Hurdubae nu a ieșit public să argumenteze pe ce criterii a ales firmele domnișoarei de la București (firme fără experiență în domeniu) plătind scump și de-aiurea contracte de care Tecuciul nu avea nevoie.

De fapt, Hurdubae, acest Penny Bill al orașului, nu a condus niciodată Primăria Tecuci. El n-a fost decât o marionetă în mâna unor sforari din PSD care au pus la cale, beneficiind din plin, de ceea ce va rămâne în istoria orașului drept METODA PĂMPĂLĂUL.

Practic, au luat un agent de asigurări ratat, dat afară de la Asirom cu tot cu Vrăbiuță, l-au făcut primar, după care i-au cerut să facă ceea ce știa el cel mai bine: SĂ CONSTATE DAUNE!

Adevărații capi ai sforăriilor din ultimii ani de la Primăria Tecuci au fost (și mai sunt, încă): președintele PSD Tecuci, Daniel Butunoi-senatorul FALIMENT, și Șeful Clanului Grosu, (angajat de Hurdubae pe post de Șef de Cabinet al Primarului).

Vom reveni!

 

 

 

 

Poate vrei să citeşti şi...