Membrii familiei Ţuchel apelează la tehnici de tip nazist

  • Primirea indemnizaţiei pentru creşterea copilului este condiţionată de plata taxelor şi impozitelor.her-Tuchel
  • Abuzul este comis la primăria comunei Ţepu şi primăria municipiului Tecuci, instituţii conduse de către  membri ai familiei Ţuchel.
  • Avizi după bani şi putere ţucheliştii folosesc minciuna, propaganda şi demagogia pentru a-şi realiza scopurile meschine.
  • Citiţi amănunte despre un caz demn de atenţia lumii ştiinţifice medicale.

“Dacă Dumnezeu este cu noi, atunci cine este împotriva noastră?”

Cei trei membri ai familiei “nemţeşti”, Daniel-Gerhardt Ţuchel (primar al municipiului Tecuci) soţia sa, Narcisa-Helena Ţuchel (primar al comunei Ţepu) şi fratele Marian Ţuchel (director administrativ al primăriei Ţepu) le-au pus gând rău mamelor care beneficiază de indemnizaţia pentru creşterea copilului.gazeta-de-tepu

Astfel, mamele se plâng de faptul că dosarele pentru  încasarea indemnizaţiei nu sunt acceptate la ghişeele primăriei Tecuci decât dacă fac dovada plăţii taxelor şi impozitelor locale. Constrângerea este una ILEGALĂ şi este aplicată abuziv la ordinele primarului Gerhardt Ţuchel, încălcând astfel grav drepturile mamelor şi copiilor.gazeta-de-tepu-pag-2

Ticăloşia ia forme şi mai grave atunci când vorbim despre modul în care se nesocoteşte legea la primăria Ţepu. Astfel, în Gazeta de Ţepu, ziar editat pe bani publici şi distribuit din casă în casă, ţucheliştii ameninţă mamele chiar cu suspendarea plăţii indemnizaţiei de creştere a copilului în cazul în care nu îşi plătesc dările către primărie.

 

Ziarele ţucheliste ‘înghit” pe an câteva miliarde lei

De altfel, amintind de metodele naziste, în politica pe care o aplică Ţuchel acordă o mare atenţie capitolului PROPAGANDĂ. Aşa se face că ţucheliştii au infiinţat la Tecuci ziarul “Tecuceanul” iar în comună “Gazeta de Ţepu”. Ambele publicaţii sunt finanţate strict din banii primăriilor aferente, dispun de bugete imense şi sunt distribuite din casă în casă printr-o reţea de membri ai Partidului Naţional Liberal. Ziarele amintite au rolul de a ataca adversarii politici şi de a-i preamări pe membrii familiei Ţuchel. Practic, nu există pagină de ziar în care să nu fie lăudate “faptele mareţe” ale ţucheliştilor.

Şedinţele publice au devenit şedinţe SECRETE

Metodele fasciste sunt puse în aplicare şi atunci când vine vorba despre presa neaservită familiei Ţuchel. Slugile ţucheliste au ordin să intezică accesul ziariştilor la sedinţele de consiliu, impiedicând în acest fel dreptul la informare a opiniei publice. Un astfel de abuz s-a întâmplat de curând, când primarul Ţuchel a dat ordin angajaţilor de la Poliţia Comunitară să blocheze accesul cameramanului de la Tecuci TV la o şedinţă publică. (vezi video)

Delirul

Orbit de dorinţa de putere, la fel ca şi Hitler, Ţuchel a încercat să-şi cosmetizeze originile şi să-şi falsifice studiile şi realizările. Este de notorietate faptul că actualul primar al Tecuciului, simplu fiu de ţăran de la Ţepu, şi-a inventat origini nemţeşti mergând până într-acolo încât să-şi adiţioneze ILEGAL (în anul 2010) prenumele de neamţ Gerhardt. Mai mult, pentru a părea mai veridic şi-a târât şi copiii în această mascaradă, adăugându-le şi fetelor sale prenume cu rezonanţă germanică. (dă click şi vezi documente)

Pentru a câştiga alegerile din Tecuci, falsificarea originilor nu a fost singura potlogărie pusă la cale de către ţăpean. Individul şi-a bătut joc de tecuceni falsificându-şi inclusiv studiile şi realizările. Şirul minciunilor este impresionant şi te duce cu gândul la un caz demn de atenţia psihiatrilor. www.favor.ro pune la dispoziţia cititorilor (dar şi a lumii ştiinţifice medicale) o parte dintre  pliantele de campanie şi derapajele candidatului Ţuchel. (dă click pe imagini)

Odată ales primar al Tecuciului, mitul neamţului harnic s-a spulberat, realitatea reliefând o personalitate dictatorială, avidă de bani şi putere, un nepriceput cu excese de grandoare şi megalomanie, avid după paradele militare.

Poate vrei să citeşti şi...