Legendele corupţilor- episodul 1(articol de pamFLIT politic)

vice decupat png tecuci

vânzătorul de lei, viceprimarul Tecuciului, Mitică Hulea,

 „Flămânzitorul” animalelor de la ZOO a fost pus să-i conducă pe tecuceni.

Atunci când aţi fost obligaţi să vă plătiţi taxele la Primărie v-aţi gândit că, pe lângă alţi trântori, îl întreţineţi şi pe viceprimar?

Mai exact o îndemnizaţie lunară de peste 40 de milioane de lei. Asta fără să luăm în calcul costurile cu biroul, căldurica, maşinica, telefonul, etc. Cum îl cheamă pe viceprimar?  Mitică Hulea. (Atenţie! Se scrie cu H nu cu P). Cine e Hulea? Ei!, e fostul îngrijitor de la Grădina Zoo care vindea ilegal puii de leu şi care înjumătăţea norma de hrană a animalelor ca să le facă fotomodele. Când s-a desfiinţat Parcul cu animale, (cu tot cu îngrijitor), acesta s-a pensionat pe caz de boală, conform documentelor oficiale, handicap de gradul 3. (vom reveni cu documente doveditoare).

În 2012 Hulică iese consilier local pe listele PSD (din ditamai partidul de trădători, nu au găsit şi aştia un om, cât de cât?). Că am uitat să vă spun, Mitică Hulea era pesedist convins, cu carnet de peste 20 de ani. În schimb, primarul Ţuchel l-a cumpărat în 2013 întreg, în viu, aşa cum e el, cu tot cu conştiinţă, trasferându-l la PNL, drept răsplată oferindu-i de ros postul de viceprimar al Tecuciului. Şi în ziua de azi fostul îngrijitor de la Zoo îşi aminteşte cu bucurie de vremurile în care cumpăra pe facturile instituţiei conserve, se făcea că le aruncă la animale, după care le lua acasă pe motiv că dobitoalele nu ştiu să desfacă o conservă.

va urma! (vezi şi un extras din presa vremii, pe când Hulea flămânzea animalele de la ZOO).

Copy-of-her-tuchel-png

Poate vrei să citeşti şi...

1 Response

  1. Cezar spune:

    Cand era la Parcul zoo, i se spunea ,,Bulici”…întrebații pe cei mai vechi de la muzeu.
    Bulici umbla toată ziua cărând un torobonț (un fel de cărucior de butelii) în care era așa cum spuneți hrana aimalelor,înjumătățită în interesul lui. Cred că puteți să-l numiți în continuare Bulici…