La Mulţi Ani PSD Tecuci!

Fotografiile marcate cu T vor fi considerate pamflet. Trataţi-le cum se cuvine!

  • Ca să nu mai rămână şi anul acesta în FALIMENT, senatorul Daniel Butunoi,

    Candidat aflat în campanie în timp ce dă asigurări unei tinere că e om cinstit şi că nu va fura

    (preşedintele PSD Tecuci), a pus ochii pe agoniseala tecucenilor, în încercarea de a-şi acoperi găurile financiare care se ridică la peste 50 miliarde lei vechi.

  • Aşa se face că organizaţia locală PSD şi-a făcut rost de o HOŢOAICĂ, un instrument ingenios cu ajutorul căruia pungaşii reuşesc să fure de la distanţă.
  • Şi cum HOŢOAICA trebuia să aibă un nume şi o înfăţişare, PSD a considerat că cel mai potrivit pentru acest rol de fraier ar fi nimeni altul decât primarul BURDUHAE Tăntălin.

Dacă vă întrebaţi de ce în ultimul an nu s-a realizat nimic notabil în Tecuci, răspunsul este simplu: PSD-ul , prin prelungirea sa tăntălungă şi iresponsabilă, şi-a însuşit zeci de miliarde de la primăria Tecuci, trasnferându-i în conturile firmelor de partid.

 Pentru scrierea unei singure fraze s-a plătit peste jumătate de miliard

Doar printr-o singură „vrajă” financiară primarul pesedist BURDUHAE Tăntălin a văduvit bugetul local de 600 milioane lei vechi sifonându-i către SC Zet Expert Consult SRL, firmă apropiată senatorului Daniel Butunoi.

Hoţie pe faţă! Din documente reiese că pe 25 ianuarie 2017 BURDUHAE Tăntălin a virat 600 milioane lei pentru ca firma amintită să realizeze o simplă completare a Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Tecuci. Este vorba despre adăugirea unei singure fraze, în care se amintea o banalitate: faptul că Tecuciul are nevoie de un spital nou. (vezi documentul de achiziţie de pe SEAP)

Culmea! Adăugirea care i-a costat pe tecuceni 600 milioane lei trebuia realizată GRATUIT!

Strategia de Dezvoltare a Municipiului Tecuci este un document amplu, realizat în 2014 de către SC Avensa Consulting SRL Iasi şi plătit de Primărie cu 860 milioane lei vechi. Prin contractul aflat în vigoare cu Primăria Tecuci, (la pagina3, punctul 9.4) SC Avensa Consulting SRL Iaşi îşi asuma obligaţia să realizeze GRATUIT orice completare ulterioară adusă la Strategia de Dezvoltare a Municipiului Tecuci. (vezi pagini din contract)

 

Cu toate acestea primarul BURDUHAE Tăntălin a preferat ticăloşia financiară. În locul unei completări GRATUITE acesta a ales să risipească 600 milioane lei către o altă firmă, pentru redactarea unei singure fraze.

Acum un an, la alegerile locale, BURDUHAE Tăntălin bătea din poartă în poartă în încercarea de a vinde tecucenilor false asigurări că oraşul va intra în normalitate.

Bugetul Tecuciului se află la cheremul pesediştilor din imagine: primarul Cătălin Hurdubae, viceprimarul Dănuţ Pintilie, city managerul Iulian Mircea şi senatorul Daniel Butunoi

Acum un an PSD Tecuci şi senatorul FALIMENT Daniel Butunoi ne-a propus să votăm HOŢOAICA BURDUHAE Tăntălin, cu ajutorul căreia pungaşii reuşesc să ne fure de la distanţă, fără să se mânjească. La Mulţi Ani PSD! La Mulţi Ani Daniel Butunoi FALIMENT! La Mulţi Ani Tăntălin BURDUHAE!

 

Poate vrei să citeşti şi...