La ei acasă, tecucenii sunt jefuiţi şi dispreţuiţi de către liberali

  • click pentru a viziona documentul mărit

    click pentru a viziona documentul mărit

    Reacţie incredibilă a parvenitului Ţuchel Daniel în urma dezvăluirilor din www.favor.ro.

  • Acuzat de faptul că a cheltuit 6 miliarde de lei vechi din banii tecucenilor pentru renovarea sediul PNL Tecuci, primarul a decis: încă 700 de milioane lei pentru instalaţii de încălzire şi răcire.
  • Asta în condiţiile în care clădirea beneficiază deja de două centrale de încălzire şi două sisteme de aer condiţionat.

Tecucenii trebuie să suporte financiar încă o extravaganţă de-a liberalilor. După ce a înghiţit peste 6 miliarde lei

pentru renovări, sediul PNL Tecuci (strada 1 Decembrie 1918, nr. 77) mai “aspiră“ zilele acestea 700 milioane lei. Aprobarea a fost dată de către primarul liberal Ţuchel Daniel în dispreţ total faţă de tecuceni. (vezi document alăturat)

www.favor.ro prezintă opinii publice documentul prin care Ţuchel îi “uşurează’ pe tecuceni de încă 700 de Cladire PNL 1 tecucimilioane pentru a asigura luxul liberalilor. Banii sunt plătiţi de Primăria Tecuci şi sunt destinaţi achiziţiei de sisteme de încălzire şi răcire pentru sediul PNL. Decizia primarului Ţuchel este revoltătoare, dar şi suspectă în acelaşi timp. Asta, deoarece clădirea beneficiază deja de două centrale de încălzire şi două sisteme de aer condiţionat.

Aşa cum ne-am obişnuit în ultimii doi ani, primarul tace mâlc în faţa acuzaţiilor care i se aduc, continuând să facă ceea ce ştie cel mai bine: jefuirea banului public. O reacţie de justificare publică ar trebui să aibă şi alţi doi marţafoi ai politicii liberale care trăiesc pe spatele tecucenilor şi care îşi au sediul în clădirea amintită. Este vorba despre consilierul judeţean Constantin Grosu şi şeful PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, zis Shogunul. (vom reveni cu amănunte)tuchelisti tecuci dobre grosu tuchel

Poate vrei să citeşti şi...