Instituţiile statului sunt în alertă! “Miliţia Modei” caută vinovaţii.

  • Acţiune fără precedent! Au început procedurile juridice pentru a descoperi jurnaliştii vinovaţi.
  • Dezvăluirile din Telegraf-expres cu privire la angajarea ilegală a vicepreşedintelui PSD Tecuci pe postul de city-manager al Tecuciului şi deturnarea sumei de 32 miliarde lei vechi nu au rămas fără consecinţe.
  • “Miliţia Modei” – Noul Departament al Ministerului de Interne.

Uite că se face dreptate! Zilele acestea Poliţia Tecuci anchetează ziariştii de la Telegraf-expres pentru a afla cine l-a descris drept „FILFIZON” pe city-managerul Primăriei Tecuci, Mircea Iulian, zis Luleaţă (Vă invităm să admiraţi individul „dungat” cu sacoul „cambrat” din foto. Acesta este costumul cu care Luleaţă îi reprezintă pe tecuceni în întâlnirile oficiale).

Astfel, administratorul site-ului telegraf-expres.ro a fost citat în data de 30 noiembrie 2018 la Poliţia Tecuci pentru a-şi recunoaşte vinovăţia de a-l cataloga şi aprecia drept „FILFIZON” pe city-managerul Primăriei Tecuci, faptă încadrată şi pedepsită de Legea 61/1991 cu privire la încălcarea ordinii şi liniştii publice.

Totul a plecat de la o anchetă jurnalistică în care prezentam viaţa de huzur a lui Luleaţă (acesta încasează lunar peste 100 milioane lei vechi de la Primăria Tecuci), dar şi de la dezvăluirile cu privire la modul în care acesta a deturnat 32 miliarde lei vechi din banii publici sau despre angajarea ILEGALĂ a acestuia la Primărie.

În urma acestor acuzaţii grave, Poliţia doreşte doar atât: să afle şi să-l pedepseacă pe cel care a scris articolul şi l-a făcut „FILFIZON” pe ditamai city-managerul Primăriei Tecuci.

Vom reveni cu multe amănunte! Până atunci puteţi citi articolul de la care a plecat întrega tărăşenie. Daţi CLICK pe poza de mai jos!

Poate vrei să citeşti şi...