Uite cine decide soarta tecucenilor! Hurdubae l-a numit consilier personal pe Constantin Grosu

  • Este oficial! Clanul Grosu a fost reinstalat la conducerea Tecuciului.
  • Primarul PSD, Cătălin Hurdubae, l-a numit pe C-tin Grosu consilier personal, acesta ocupând poziţia cea mai avansată în organigrama şi statul de plată al Primăriei Tecuci.
  • Grosu a fost timp de patru ani şi consilierul personal al primarului PNL Daniel-Gerhardt Ţuchel, sub conducerea celor doi Tecuciul înregistrând cea mai „pestriţă” perioadă din istoria sa. (vei galeria foto)

Senatorul FALIMENTAR a intrat în cârdăşie cu Clanurile interlope

senatorul Butunoi, consilierul Grosu şi exprimarul Ţuchel Gerhardt

Preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, este la cheremul Clanului care a pus stăpânire pe oraş. Aflat în FALIMENT pe toate planurile, cu firmele în stare de insolvenţă şi executat de băncile pe care le-a ţepuit de-a lungul anilor, preşedintele PSD, Daniel Butunoi, a luat decizia în preajma localelor din 2016 să aprobe migraţia grupării Grosu (cu peste 300 de membri) de la PNL la PSD. Mai mult, lui C-tin Grosu i-a oferit şi candidatura pe listele Consiliul Judeţean Galaţi. După câştigarea alegerilor locale de către PSD, Grosu a fost „premiat” de către Butunoi şi primarul Hurdubae, primind controlul total asupra Pieţei din Tecuci. La pachet cu Piaţa, oamenilor lui Grosu li s-a oferit „imunitate”, fiind păstraţi în structurile publice parazitate încă din timpul administraţiei Ţuchel.

Mincinosul Hurdubae a negat orice legătură cu Grosu, până l-a numit consilier personal

Constantin Grosu, consilierul primarului Hurdubae

În timp ce Pămpălăul Hurdubae s-a desfătat pe la chermeze plătite din bani publici şi s-a ocupat cu  gâdilatul Vrăbiuţelor, adevăraţii conducători ai Tecuciului au fost membrii Clanului Grosu, condus de C-tin Grosu.

În prezent, „clanul de spartani”, (aşa cum le place să se autointituleze), a cerut PSD-ului să oficializeze faptul că sunt Şmecheri de Şmecheri în Tecuci. Prins în mrejele interlopilor, Marioneta Hurdubae l-a desemnat pe C-tin Grosu consilier personal, ajungând ca ditamai primarul să joace pe manelele ţiganilor: „Sunt nambăr oan, Barosan de Barosan!, ”.

Amănunte despre PERICOLUL ca Tecuciul să fie dat de PSD-Hurdubae pe mâna Clanului Grosu am scris în trecut şi puteţi citi dând CLICK AICI

 

Poate vrei să citeşti şi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *