Hurdubae „îl execută public” pe senatorul PSD Butunoi: „Eşti ŢEPAR şi FALIT!”

  • Gest fără precedent în politica românească.
  • Primarul Tecuciului anunţă public că şeful său de partid este un ţepar de bănci ajuns în pragul FALIMENTULUI.
  • Cătălin Hurdubae ne informează faptul că locuinţa senatorului Daniel Butunoi, preşedintele PSD Tecuci, este sub sechestru, urmând să fie scoasă la vânzare de un executor judecătoresc în data de 6 septembrie 2017.

Pesediştii folosesc ILEGAL site-ul primăriei pentru răzbunări personale

Pentru a-l face de râs pe şeful său de partid, Hurdubae a ales să se ocupe personal de promovarea faptului că senatorul Daniel Butunoi este executat de două bănci pentru datorii neachitate în sumă totală 600.000 Euro (aproximativ 27 miliarde lei vechi).

Astfel, din răzbunare politică, primarul a luat decizia ca anunţul de vânzare la licitaţie a casei senatorului FALIMENT să fie postat pe site-ul Primăriei Tecuci pentru ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi cetăţeni ai Tecuciului. (citeşte anunţul de mai jos)

Pămpălăul vrea să fie preşedintele PSD

Foto document: Moment in care Butunoi il invata pe somerul Hurdubae primii pasi in politica

Hurdubae speră ca impactul public privind FALIMENTUL şefului său să îl ajute să preia conducerea PSD Tecuci. În fapt, despre asta este vorba: gaşca lui Hurdubae şi gaşca lui Butunoi se luptă pentru supremaţia în PSD Tecuci.

Pe de o parte, în calitatea sa de primar, Hurdubae are atuul faptului că poate semna şi dirija contractele şi banii publici către cine pofteşte, iar pe de alta Butunoi se bazează pe faptul că poate controla consilierii PSD din Consiliul Local Tecuci, dar şi directorii societăţilor înfiinţate de primărie (societăţi prin care se sifonează cei mai mulţi bani din bugetul local). Rămâne să vedem pe cine vor susţine cei peste 400 de pesedişti angajaţi de-a valma în ultimul an în posturile din administraţia tecuceană.

La final, chiar nu putem înţelege de ce aceşti doi băieţi se ceartă. De un an şi două luni de când au preluat Primăria municipiului au funcţionat ca o echipă redutabilă, de succes: în timp ce în Tecuci nu s-a realizat nici o investiţie notabilă, pesediştii au reuşit performanţa ca tot bugetul local să fie sifonat către firmele de partid sau în conturile vrăbiuţelor personale.

amănunte despre ţepele date de senatorul FALIMENT puteţi citi AICI

 

Poate vrei să citeşti şi...