Uite ce face Poliţia Locală la ordinul primarului! Golaniada ţuchelistă

Poliţia Locală din Tecuci se află la cheremul lui Ţuchel, fiind implicată în mai multe ilegalităţi. Dezvăluirile despre slugile primarului Nichita de la Iaşi ne-a determinat să republicăm un articol despre slugile primarului Ţuchel, articol apărul anul trecut pe www.favor.ro. Golaniada ţuchelistă este sprijinită şi susţinută de Poliţia Locală Tecuci!

  • Folosindu-se de terpituri ţucheliste liberalii s-au căpătuit cu aspiratoare, frigidere şi televizoare.
  • Ajuns primar de Tecuci prin impostură Gerhardt Ţuchel risipeşte banii localităţii după bunul plac.
  • Primăria Tecuci a contractat servicii de recreere de 2,175 miliarde lei.
  • După cum stau lucrurile, credem că Ţuchel a venit la primărie ca să-şi umple conturile pe spinarea tecucenilor.

Şi-a dorit să fie primar fiindcă vrea banii tăi!

Gerhardt Ţuchel a premeditat jaful sistematic la care este supus bugetul primăriei Tecuci. Încă de la începutul tecuci tuchel tecuceanul 6mandatului de primar, ţăpeanul parvenit a avut grijă să monteze în primărie uşi cu cartelă magnetică şi instalaţii electronice tip barieră, limitând accesul contribuabililor doar la ghişeele casieriilor. În paralel a dus o politică de hăituire şi abuz împotriva ziariştilor, dând ordine clare poliţiştilor comunitari să interzică prezenţa presei în primărie sau la şedinţele şi licitaţiile publice. Practic, prin diverse metode dictatoriale primarul a blocat orice acces legitim la informaţiile privind modul în care risipeşte banii tecucenilor.

Masaje „culturale” vrâncene

Ţăpeanul Ţuchel refuză în continuare să dea publicităţii un contract dintre primăria Tecuci şi o Asociaţie non-profit din Vrancea care are ca obiect oferirea de servicii de recreere. Mai exact, primaria lui Ţuchel a oferit direct, fără licitaţie, suma de 2,175 miliarde lei vechi către o entitate obscură intitulată pompos Asociaţia Culturală şi de Patrimoniu Vrancea care îşi are sediul într-un apartament de bloc din Focşani. Asociaţia cu pricina a fost înfiinţată în 2012 şi nu apare cu bilanţ depus la Finanţe. Banii au fost viraţi ilegal deoarece, conform legii,  pentru această sumă primăria ar fi trebuit să organizeze licitaţie publică.

Ceauşescu i-ar invidia; Trust de presă pentru familia Ţucheltecuci tuchel tecuceanul 7

www.favor.ro a descoperit că membrii Asociaţiei din Vrancea către care liberalul Ţuchel a virat 2,175 miliarde lei pentru servicii de recreere sunt beneficiarii unor acţiuni concertate de devastare a visteriei primăriei Tecuci. Este vorba despre indivizi din anturajul lui Ţuchel implicaţi în firma News, Media&Comunication din Focşani. Societatea amintită tipăreşte ziarul Gazeta de Ţepu (finanţat cu bani publici şi distribuit gratuit în comună) şi ziarul Tecuceanul, oficiosul liberalilor realizat pe banii tecucenilor. Pentru a-şi satisface derapajele megalomanice, în ultimii doi ani familia Ţuchel a cheltuit pe cele două publicaţii câteva miliarde de lei. Din fondurile primăriilor, bineînţeles.

Tombola ţuchelistă

Căpuşarea primăriei Tecuci de către complicii lui Ţuchel nu s-a oprit aici. Cu ocazia Zilelor Tecuciului (23-27 aprilie 2014),  l-a ordinul primarului liberal Gerhardt Ţuchel, firma News, Media&Comunication din Focşani a organizat o tecuci tuchel tecuceanul 8tombolă cu premii atractive: mixere, aspiratoare, cuptoare cu microunde, televizoare LCD, combine frigorifice; fondurile pentru tombolă fiind asigurate din banii tecucenilor. Numai că, aşa numita „tombolă a tecucenilor” s-a transformat în „tombola liberalilor”. Pentru a participa la tombola cu premii tecucenii ar fi trebuit să decupeze un talon de participare din ziarul Tecuceanul şi să îl depună într-o urnă din faţa primăriei. Conform surselor noastre  publicaţia din care trebuia să se decupeze talonul de participare a fost distribuit cu predilecţie membrilor PNL, unii liberali cu pile primind chiar teancuri cu sute de exemplare. Aşa se face că majoritatea câştigătorilor (deci, şi beneficiari ai produselor mult râvnite) au fost din rândul celor cu legitimaţie „ţuchelistă” (a se citi PNL). Printre fericiţii câştigători s-a aflat şi Iotu Dan, soţul secretarei PNL Tecuci, o apropiată a familiei Ţuchel (vezi foto şi video).tecuci tuchel tecuceanul 9

Poate vrei să citeşti şi...