FRĂŢIA ŞMECHERILOR

  • Sărbătorirea Zilei Naţionale a României a reprezentat un bun prilej de umilire şi sfidare a Ziua-Romaniei-Tecuci-Tuchel scarlattecucenilor la ei acasă.
  • Trupe ale MApN, Jandarmeriei, Pompieri şi Poliţia locală au fost nevoite să defileze prin faţa a doi parveniţi politici: primarul Ţuchel Daniel şi deputatul George Scarlat.

Primarul Ţuchel Daniel a reuşit să reînvie năravurile comuniştilor. Astfel, de 1 Decembrie, în momentul defilării instituţiilor de prim rang ale patriei, acesta a ţinut morţiş să fie cocoţat pe o scenă. Înconjurat de clica ţuchelistă, ţăpeanul a vrut să amintească tecucenilor de comportamentul dictatorilor; cel de a privi poporul de sus, cu aroganţă şi dispreţ. Atitudinea primarului este unică în România contemporană şi face trimitere la obiceiurile ceauşiste, de tristă amintire. În acest context, ţinem să precizăm că achiziţia scenei în cauză a fost considerată de către Ţuchel o prioritate a mandatului său de primar, fiind cumpărată în 2013 de către Primăria Tecuci cu suma de 3,6 miliarde lei vechi.

Mafia lui Ţuchel face profit pe seama bolnavilor

scarlat carnatar hanu conachiÎn schimb, sfidarea la adresa tecucenilor nu s-a oprit aici. Manifestările publice de 1 Decembrie au constituit o ocazie potrivită pentru ca Daniel Ţuchel să-l prezinte tecucenilor  pe deputatul PNL Geoge Scarlat, cunoscut drept unul dintre principalele tentacule ale caracatiţei ţucheliste.

Geoge Scarlat este de meserie cârnăţar fiind, (ca orice beizadea românească care se respectă), şi deputat liberal la primul mandat în Parlamentul României, cunoscut mai mult ca fiu al patronului cu micii de la Hanu Conachi. Legăturile deputatului cu tecucenii pot fi definite generic: „şmenuri cu bani publici”.

Firma lui Geoge Scarlat, SC Şerbăneşti Livadă, a fost protagonista scandalului de la Spitalul Municipal Tecuci, fiind acuzată că profită de pe urma bolnavilor. Concret, firma deputatului liberal vira spitalului cantităţi mari de carne şi preparate din carne la preţuri umflate. Şmenurile cu bani publici a fost subiectul mai multor emisiuni de televiziune de nivel naţional. (vezi video).

Pentru cârnăţarul Scarlat, (Epi)scopul scuză mijloacele

Prezenţa deputatului liberal pe scena montată de către Ţuchel a stârnit nemulţumiri şi reproşuri şi în rândul preoţilor. pliant campanie electoralaEste cunoscut faptul că George Scarlat a ajuns deputat în Parlamentul României folosindu-se în campania electorală de o manipulare şi un trucaj în Photoshop, dând electoratului falsa impresie că este sprijinit de Episcopul Dunării de Jos, Casian Craciun.

Tecucenii au susţinut financiar „înfrăţirea” dintre muştarul de Tecuci şi micii parlamentarului

Micul deputat de Hanu Conachi s-a mânjit şi cu muştarul de Tecuci. Astfel, primarul liberal Ţuchel Daniel şi-a ajutat în această toamnă colegul de partid inventând la Tecuci Festivalul Muştarului. În acest fel, George Scarlat a avut ocazia să îşi promoveze şi să îşi vândă micii, întreaga poveste ridicându-se la câteva miliarde de lei, factura finală cu organizarea festivalului şi concertele fiind plătită de către Primăria Tecuci din banii tecucenilor.

 

Poate vrei să citeşti şi...