Experiment unic în România. Ştii ce semianalfabeţi hotărăsc pentru tine?

  • Redacţia noastră pune la dispoziţia cititorilor un document scris de un (i)responsabil din conducerea administraţiei locale.
  • Este vorba despre Raportul de activitate al unui membru din Consiliul Local al Primăriei Tecuci, un politician care, prin votul său, hotărăşte destinele şi modul în care sunt cheltuiţi banii tecucenilor.

Dă click şi încearcă să citeşti documentul:EXPERIMENT UNIC INTERIOR

 

Precizăm faptul că autorul acestui Raport de activitate face parte din staful primarului Ţuchel, este vicepreşedintele unui partid politic, fiind numit din partea Primăriei în Consiliile de conducere ale şcolilor şi liceelor din Tecuci. Mai exact, individul „are la mână” (printre altele) întregul învăţământ local.

În prima etapă a experimentului vă invităm să completaţi un sondaj despre părerea pe care v-aţi făcut-o despre politicianul în cauză doar pe baza celor scrise de către acesta.

 Dacă aveţi şi alte opinii le puteţi transmite la adresa de mail favortecuci@yahoo.com

În a doua etapă, vom publica numele politicianului, dar şi amănunte despre cum acesta profită de pe urma funcţiei publice pe care o ocupă.

Nu rataţi articolele de pe www.favor.ro!

Poate vrei să citeşti şi...

1 Response

  1. Cezar spune:

    Dacă este vorba de ,,intelectualul Petrică” așezat în fotografie lângă celălalt ,,intelectual” cu gusturi rafinate gen adelina pestrițu sau simona senzual, trebuie să știe lumea că individul ,,papuc” a rămas repetent un an în liceu. Se poate verifica fie și doar întrebând pe unii dintre foștii colegi… Ce rușine. Cine a ajuns să controleze școlile!