Escrocheria „Hoţul, Pămpălăul şi Criminalul”

  • Primarul Cătălin Hurdubae şi oamenii preşedintelui PSD Tecuci, senatorul FALIMENT Daniel Butunoi, au decis ca Primăria Tecuci să se asocieze cu hoţi şi criminali pentru a sifona miliarde de lei din banii tecucenilor.
  • Escrocheria a fost pusă la cale de Mafia locală PSD-UNPR, iar anchetele de presă pe acest caz sunt denumite generic: „Hoţul, Pămpălăul şi Criminalul”, titulatură dată după principalii implicaţi ai acestei afaceri ilegale.
  • Surpriză! Hoţul a candidat la Primăria Tecuci în 1996 şi 2016.

Concret, la propunerea Pămpălăului Hurdubae, consilierii locali PSD-UNPR-PNL au votat ca Primăria Tecuci să fie membru fondator în Asociaţia „Grupul de Acţiune Locală Anton Cincu Tecuci” (numită pe scurt, GAL Tecuci). Fiind numit vicepreşedinte al GAL Tecuci, primarul Pămpălău Hurdubae a decis, ILEGAL, că Primăria Tecuci va suporta anual o cotizaţie de peste un miliard lei vechi, în timp ce ceilalţi membri ai GAL cotizează doar cu un milion lei vechi/an. Practic, Primăria Tecuci, deşi este simplu membru în GAL Tecuci, şi-a asumat faptul că va contribui cu 99% sută din valoarea totală a cotizaţiilor plătite de către toţi membrii GAL. Pentru a  face plăţile promise Pămpălăul a impus de la sine putere o „taxă de şmecher” de 3 lei pe cap de locuitor al Tecuciului.

Despre această Asociere ILEGALĂ am scris în aticolele „Mafia PSD-UNPR finanţată de Primăria Tecuci cu 1,2 miliarde lei/an” (poţi citi articolul dând CLICK AICI) şi „Capii Mafiei PSD-UNPR au găsit criminalul care să îi execute pe ziarişti” (poţi citi articolul dând CLICK AICI).

Uite cu ce infractor s-a asociat Hurdubae şi Primăria Tecuci

Dacă despre Criminal şi Pămpălău am mai scris, în această ediţie vă prezentăm cine este HOŢUL.

Capul Escrocheriei este Traian Bălănică, Hoţ specializat şi condamnat pentru furt din bani publici, sluga Statului paralel (din care fac parte colonelul securist-UNPR Laurenţiu Chirvăsuţă şi generalul UNPR Gabriel Oprea). vezi cazierul-document de mai jos

Traian Bălănică a fost Directorul Pieţei Tecuci fiind condamnat în trecut la 1 an şi 8 luni pentru infracţiunile de gestiune frauduloasă în paguba avutului public, fals material în înscrisuri oficiale, gestiune frauduloasă şi uz de fals. Concret, conform rechizitoriului, în calitate de Director al Pieţii din Tecuci, în perioada anilor 1995-1996,Traian Bălănică şi-a însuşit din gestiune importante sume de bani pentru acoperirea cărora a întocmit chitanţe fiscale false.

Astfel, conform documentelor de la Parchet, în data de 28.09.1995 Bălănică Traian şi-a însuşit fraudulos suma de 5.600.000 lei folosindu-se de chitanţă fiscală fictivă. Conform rechizitoriului, pentru a fura bani de la Piaţă, Traian Bălănică se folosea de un chitanţier ştampilat în alb.

“În data de 22.02.1996, folosindu-se de acte false Bălănică a mai sustras de la Piaţă suma de 7.265.846 lei”, aşa sună doar o parte din acuzaţiile din justiţie pentru care actualul asociat al Primăriei Tecuci a fost condamnat la 1 an şi 8 luni.

 Hoţul a candidat la Primăria Tecuci în 1996 şi 2016.

Traian Bălănică

Din grupul de infractori din jurul Primarului se poate distinge ca model de ascensiune politică Traian Bălănică, capul Escrocheriei  înfiinţării GAL. După condamnarea pentru furturile repetate şi premeditate de la Piaţă, Bălănică a devenit comerciant de pantofi. Era o cădere ruşinoasă pe scara societăţii ţinând cont că în 1996 personajul dubios a candidat pentru funcţia de primar al Tecuciului, în calitate de Independent. Deoarece avea cazier, în anul 2000 nu a putut să candideze pentru nici o funcţie publică. În 2004 infractorul Traian Bălănică a candidat pe listele de consilieri PUR. După care migrează politic, ajunge în 2007 vicepreşedinte PSD Tecuci, iar în 2008 membru în Consiliul local Tecuci din partea PSD. În 2009, împreună cu şeful său, colonelul-securist Laurenţiu Chirvăsuţă, „se transferă” la UNPR, trei ani mai târziu, în 2012,  Bălănică putând fi găsit pe listele de consilieri ale lui Eduard Finkelstain. În 2016, Hoţul prinde şi mai mare tupeu şi candidează pentru funcţia de Primar al Tecuciului, din partea UNPR, fiind (sanchi!), contracandidatul lui Cătălin Hurdubae.

Asociatul lui Hurdubae este folosit de Statul paralel în operaţiuni de ascultare ilegală a cetăţenilor (deseori Bălănică având montată pe el tehnică de ascultare) sau la operaţiuni de plasare ilegală de bani marcaţi. Pentru serviciile aduse Statului paralel, comerciantul de pantofi a fost  avansat în 2008 ca şef de cabinet parlamentar al colonelului UNPR Chirvăsuţă, în iunie 2012 a fost plantat în postul de Comisar al Gărzii de Mediu, iar în 2014 în cel consilier superior la DSVSA Galaţi.

Vom reveni cu amănunte!

Până atunci vă punem la dispoziţie documente din dosarul de condamnare a lui Traian Bălănică. 

Poate vrei să citeşti şi...