Eduard Finkelstain este dorit din nou la conducerea Primăriei Tecuci

Finkelstain Eduard

Finkelstain Eduard

„Aventura parvenitului Ţuchel la Tecuci trebuie să ia sfârşit!”. Acesta este mesajul pe care în prezent tecucenii îl transmit conducerii administraţiei locale în intenţiile de vot . Astfel, la întrebarea „Aţi vota cu Finkelştain dacă ar candida la Primăria Tecuci din partea PSD?”, cititorii www.favor.ro au răspuns cu Da în proporţie de aproximativ 87% .

Procentele rezultate sunt zdrobitoare şi îi transmit lui Gerhardt Ţuchel şi găştii pe care o guvernează că e timpul să-şi facă bagajele. Practic, dacă mâine ar fi alegeri locale, Ţuchel Daniel ar primi cu FLIT de la tecuceni. (am parafrazat un mesaj folosit de ţăpean în campania electorală din 2012).

În percepţia opiniei publice Nelu Gălbenuş este în topul corupţilor ţuchelişti

Sociologii sunt de părere că voturile exprimate pe site-ul nostru sunt rezultatul contrapunerii imaginii de Tuchel-si-Nelu-Galbenushoţ, mincinos  şi bădăran pe care şi-a făcut-o Ţuchel în cei trei ani de mandat orăşenesc şi cea de personaj civilizat, elegant, manierat şi administrator de bună credinţă pe care a lăsat-o Finkelstain în conştiinţa populaţiei.

De asemenea, la o altă întrebare lansată pe www.favor.ro: “Care dintre aghiotanţii lui Ţuchel vi se pare cel mai corupt?” cititorii noştri au stabilit următorul TOP: Nelu Gălbenuş (finul de cununie al lui Ţuchel), Constantin Grosu (consilier judeţean PNL), Petrică Papuc (consilier local Tecuci), Victor Paul Dobre (preşedintele PNL Galaţi), Negru Teodor (directorul Spitalului Municipal Tecuci), Angelu Hulea şi Ghiţă Andriuţă (consilieri locali Tecuci).

În schimb, ceea ce dă cel mai mult de gândit este faptul că 84% dintre respondenţi sunt de părere că Gerhardt Ţuchel trebuie supus de urgenţă unui control psihiatric.

www.favor. ro vă invită să votaţi în continuare  sondajele supuse atenţiei publice în josul paginii de pe site.

SLIDE FUNEBRE JPGslide hotonel png


Poate vrei să citeşti şi...

2 Responses

  1. Toma spune:

    Curaj Edi, acest mito… trebuie să dispară din mentalul tecucenilor! Este un personaj odios. Vorba lui Badea: ,,la pușcărie !”

  2. ANDREI spune:

    Eduard Finkelstain este o soluție bună pentru Tecuci. Competență politică și administrativă, eleganță, onoare, educație. Lichelele de tip țucall trebuie să dispară din funcțiile pe care le ocupă în mod nemeritat. La fel toți lăutarii, gospodinele de/din cartier, istoricii pupători de mâini de primar sau de popi, directori de societăți premianți ai lumii interlope, slugile din primărie, consilieri repetenți și alte exemplare de tip ,,Bulici” care și-au rupt coloana vertebrală în fața unui măscărici cu pălărie de bulibașă și cu diagonală tricolor pe piept… Mergeți pe la casele voastre voi caricaturi politice, lăsați locul pentru cei competenți, mai tineri și mai ales curați, neinfectați de curvăsăria politicii.