Dispreţ total! Ţucheliştii s-au distrat la Paris pe banii tecucenilor. “O aventură esenţială a păcii şi prosperităţii”.

  • Scandal de proporţii la Primăria Tecuci.mic-slide-can-can-png tecuci
  • Ţăpeanul Daniel Ţuchel şi consilieri locali ai PNL şi PDL au „spart” peste 1 miliard de lei din banii tecucenilor pentru a se distra la Paris.
  • Dezmăţul finaciar s-a petrecut în wekendul de după alegerile prezidenţiale şi a fost pregătit minuţios încă din luna august.
  • Pus în faţa dezvăluirilor de presă, reacţia nazistului Daniel Ţuchel (supranumit „vânătorul de ziarişti”) nu s-a lăsat mult aşteptată: „sunteţi nişte jegoşi, mitocani şi bolnavi de sifilis”.

Banii de investiţii pentru Tecuci au fost redirecţionaţi la capitolul „distracţii ţucheliste”

Aventura ţucheliştilor la Paris a fost pusă la cale de către primarul Daniel Ţuchel şi s-a desfăşurat în mare secret, în total dispreţ faţă de tecuceni. Întrega tărăşenie a costat peste un miliard de lei vechi, banii provenind din taxele şi impozitele tecucenilor. Iată, pe scurt, povestea aventurii pariziene.

În data de 28 august 2014 primarul Daniel Ţuchel a convocat o şedinţă de consiliu în regim „de îndată” (pentru informarea cititorilor, precizăm că o convocare de îndată trebuie să aibă loc doar în cazuri de calamităţi, cutremure, etc). Şedinţa fulger a avut ca scop votarea de către consilierii locali a unor documente prin care se pecetluia vizitarea de către aceştia, timp de câteva zile, a localităţii Douai din Franţa. În acelaşi timp s-au votat  şi sumele aferente excursiei, acestea din urmă fiind obţinute printr-un transfer din bugetul de investiţii al Primăriei Tecuci.paris-png tecuci 1

“Suntem încrezători că răspundem unor nevoi reale ale concetăţenilor noştri”

În documentele amintite, primarul Tecuciului justifică printr-un limbaj de lemn vizita pe bani publici în Franţa: “Suntem încrezători că răspundem celor mai adânci aspiraţii şi nevoi reale ale concetăţenilor noştri”, considerând deplasarea delegaţiei drept o “aventură esenţială a păcii şi prosperităţii”. (la sfârşitul acestui articol favor.ro vă pune la dispoziţie toate documentele în cauză). Ţuchel a argumentat necesitatea deplasării unei delegaţii a Primăriei Tecuci în oraşul francez Douai prezentând consilierilor două corespondenţe dintre cele două primării, corespondenţe vechi, datate din anul 1997 (când primar al Tecuciului era Gh. Lazăr).

Ţucheliştii au sărbătorit la Paris victoria lui Iohannis în alegeri_MG_3793

Trecând peste toate aceste amănunte, consilierii locali ţuchelişti nu au uitat să-şi voteze şi facilităţile, aprobând şi legiferând ca “Primăria Tecuci să suporte decontarea tuturor cheltuielilor privind cazarea, transportul, acordarea de îndemnizaţii (!) şi a altor cheluieli”, sumele totale ridicându-se la peste 1 miliard de lei. Toate bune şi frumoase, numai că scenariul pus la cale de către Ţuchel s-a modificat din mers.

Imediat după ieşirea lui Iohannis preşedinte, “neamţul de Ţepu” a hotărât să premieze gaşca din jurul său. Astfel, Daniel Ţuchel a luat decizia ca în baza hotărârii din 28 august 2014 să plece la Paris ca să sărbătorească împreună cu ţucheliştii din PNL şi din Primăria Tecuci. În mod normal, fiind vorba despre banii tecucenilor, ar fi trebuit să aflăm despre această deplasare-aventură din ziarul Tecuceanul, cel care înghite anual miliarde de lei şi pe care Ţuchel îl intitulează (în dispreţ faţă de tecuceni ) buletin de informare obiectivă a cetăţenilor.

În timp ce ţucheliştii “ardeau gazul” la Paris, elevii din Tecuci sufereau în frig

În schimb, totul a fost ţinut la mare secret, aventura ţucheliştilor consumându-se în perioada 21-24 noiembrie a.c. (nota redacţiei: ca un făcut, aventura de la Paris coincide cu perioada în care Ţuchel se plângea că nu are bani să cumpere o centrală nouă la Şcoala “Elena Doamna”, elevii fiind nevoiţi să înveţe în frig). Abuzul lui Ţuchel ar fi rămas necunoscut de către tecuceni dacă favor.ro nu ar fi descoperit achiziţia publică efectuată în numele Primăriei Tecuci, cea de rezervare de camere de hotel la Paris, achiziţie care s-a ridicat la suma de 314 milioane lei vechi. (vezi document de achiziţie de pe site-ul oficial e-licitatie.ro).Paris cazare

Pus în faţa dezvăluirilor de presă, reacţia nazistului Daniel Ţuchel (supranumit „vânătorul de ziarişti”) nu s-a lăsat mult aşteptată: „sunteţi nişte jegoşi, mitocani şi bolnavi de sifilis”.

Vizionaţi şi video cu abuzurile nazistului Ţuchel la adresa jurnaliştilor.


Poate vrei să citeşti şi...