DEZVĂLUIRI! Clanul Grosu a fost promovat de primarul Hurdubae

  • Cât de ticălos trebuie să fii?
  • În campania electorală te uiţi în ochii a mii de tecuceni, le promiţi că vei ancheta netrebniciile comise de Ţuchel şi Clanul Grosu, iar tu, de fapt, îţi doreşti taman invers: să protejezi jaful comis de Ţuchel şi să promovezi membrii Clanului Grosu.
  • Cât de mârşav trebuie să fii, să încerci să păcăleşti mii de tecuceni, să îi minţi pe faţă, doar de dragul de a sta tolănit pe fotoliul de primar timp de patru ani?

În timp ce se jura că va recupera prejudiciile de la Piaţă de 24 de miliarde lei, slugoiul-marionetă al PSD Tecuci,  primarul Cătălin Hurdubae, avea grijă să-i reconfirme pe cei din Clanul Grosu ca „şmecheri ai banului public”.

Astfel, pe 17 august 2016 (la nici două luni de la alegerile locale), parafat de semnatura lui Hurdubae, Grosu C-tin este desemnat ca reprezentant al UAT Tecuci în AGA la SC Rampa Rateş, iar lui Grosu Daniel i se lasă ca pradă conducerea Pieţei pentru încă doi ani, până în august 2018. Concret, Măscăriciul PSD i-a trădat pe tecuceni şi a devenit complicele celor doi cumetri care conduc cu adevărat Primăria Tecuci: senatorul PSD, Daniel Butunoi şi fostul primar Daniel Ţuchel. (DĂ CLICK PE DOCUMENTE)

Poate vrei să citeşti şi...