Decizie definitivă! Hurdubae trebuie să plătească banii!


Decizie definitivă! Curtea de Apel Galaţi a hotărât că primarul Cătălin Hurdubae este bun de plată în urma unui proces cu un ziarist local.
Instanţa a decis că Pămpălăul trebuie să plătească ziaristului 25 milioane lei vechi pentru refuzul de a-i furniza informaţii publice din Primăria Tecuci.
Într-o primă fază banii vor fi plătiţi de Primărie, urmând ca instituţiile statului să îi recupereze de la Hurdubae.
În mod normal, Parchetul Tecuci şi DNA ar trebui să se autosesizeze şi să îi întocmească primarului-arogant dosar penal pentru abuz în serviciu.


Refuzul de a furniza presei locale o copie după fişa postului Vrăbiuţei, (pe numele său Silvia Perianu) i-a adus primarului Tecuciului o „condamnare” pe măsură. Pentru abuzul comis, acesta trebuie să plătească unui ziarist local 20 milioane lei cheltuieli de judecată şi cinci milioane lei daune morale.

Povestea despre relaţia de protecţie dintre Vrăbiuţa şi primarul Hurdubae a fost publicată şi detaliată în repetate rânduri de telegraf-expres.ro. Pe scurt, este vorba despre o fostă colegă de asigurări a lui Hurdubae, dată afară în 2015 la pachet cu acesta de la Asirom Galaţi, (pentru fapte numai de ei ştiute, fiindcă nu au beneficiat nici de şomaj). Tot în 2015 Vrăbi şi Hurdu s-au asociat şi au constituit la Tecuci societatea HTP Asig Consult. În iunie 2016, fiindcă tecucenii au crezut că e om serios, Hurdu iese primar. La scurt timp, Pămpălăul o angajează pe Vrăbi la Biroul Fonduri Europene din cadrul Primăriei Tecuci şi o trece la SECRET. Nimeni nu avea voie să spună cu ce se ocupa “protejata”.

Vrăbiuţei îi merge bine la Tecuci. Cu firma de asigurări face profit gras, Hurdubae a avansat-o la rangul de Şefă la Fonduri Europene, cursuri pe Litoral plătite de Primărie, iar câteva firme de consultanţă au încasat de la Primărie câteva miliarde lei ca să o îndrume pe protejată cum să completeze cererile de finanţate. Am mai scris despre asta şi am adus dovezi cu documente; puteţi să verificaţi pe site-ul nostru.

Rămâne întrebarea: Oare cu ce o fi unsă păsărica asta pe pene de ne costă, pe noi tecucenii, atât de scump?
În ceea ce ne priveşte, vom face toate demersurile legale ca cei 25 de milioane lei să fie plătiţi din buzunarul lui Hurdubae. Dacă nu are, să vândă Jeepul; că tot din banii tecucenilor a fost cumpărat.
Vom reveni!


Poate vrei să citeşti şi...