Dacă nu candida la Primărie rămânea şomer. Acum miroase a puşcărie!

  • Mai multe instituţii ale statului român au început cercetările asupra grupului infracţional din jurul primarului Hurdubae şi al senatorului FALIMENT, Daniel Butunoi.
  • Bătăuşul care a ameninţat cu moartea un ziarist din Tecuci a fost trimis în judecată.
  • În timp ce Cătălin Hurdubae recunoaşte că este cercetat pentru incompatibilitate şi conflict de interese, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl cercetează pe primar şi pentru o altă gravă inracţiune, şi anume: fals în declaraţii.
  • Primarul Pămpălău riscă şi un dosar penal pentru abuz în serviciu.

Golanul PSD-ului a fost trimis în Judecată! El povesteşte cum avea de gând să elimine ziariştii: „îi luăm gâtul”, dar mai întâi „îl tocăm cu ranga”

Se stânge laţul în jurul agentului de asigurări Cătălin Hurdubae, cel mai prost primar pe care l-a avut Tecuciul vreodată. Astfel, Parchetul Tecuci l-a trimis în judecată pe Mandea Ionel, golanul finanţat ilegal de Hurdubae din banii primăriei Tecuci. Bătăuşul este recidivist şi a ameninţat cu moartea un ziarist din Tecuci, în încercarea de a stopa şirul de articole de dezvăluiri privind implicarea primarului Hurdubae şi a senatorului PSD Butunoi în finanţarea ilegală din bugetul local a Mafiei PSD-UNPR.

Din documentele de la Judecătorie reiese faptul că bătăuşul lui Hurdubae nu s-a oprit doar la ameninţarea cu moartea, el dând detalii şi despre alte intenţii criminale: „voi aştepta ziaristul la scara blocului şi îl voi toca cu ranga. Voi înfăşura mai întâi ranga în ziare, ca să nu las amprente”.

Fiind cercetat pentru mai multe fapte, Hurdubae ar putea ajunge din nou şomer

Cine se aseamănă, se adună.

Aşa cum am mai scris, PSD şi PNL Tecuci au inventat şi votat un mecanism de finanţare ilegală a unei Asociaţii (Asociaţia Grupul de Acţiune Local Anton Cincu Tecuci), cu bani publici sifonaţi de la primăria Tecuci. În fruntea Asociaţiei a fost numit omul statului paralel, Traian Bălănică, condamnat în trecut pentru furt în calitatea sa de director al Pieţei din Tecuci. Pentru a-l determina să semneze finanţările ilegale, în Asociere a fost atras şi primarul Cătălin Hurdubae, acesta primind funcţia de vicepreşedinte. Drept consecinţă, primarul este cercetat de către ANI pentru incompatibilitate şi conflicte de interese. Mai mult, ştiind că toată afacerea este ilegală, Hurdubae a “omis” să-şi trecă în Declaraţia de Interese funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei. Logic, ANI a extins cercetările asupra primarului şi pentru infracţiunea de fals în declaraţii.

 Şirul dosarelor de care „beneficiază” Pămpălăul nu se opreşte aici. În ediţia următoare vom publica amănunte despre o protejată a primarului pentru care acesta riscă un dosar penal de abuz în serviciu.

Poate vrei să citeşti şi...