Curtea de Conturi l-a prins pe Pămpălăul Hurdubae chefuind cu Vrăbiuţa2

  • Domnisoara Nica Cristina

    După scandalul „Vrăbiuţa1” (avându-i ca protagonişti pe Cătălin Hurdubae şi protejata sa Silvia Perianu) primarul Tecuciului este prins într-o nouă aventură risipitoare.

  • Este vorba despre Afacerea „Vrăbiuţa2”, în care Pămpălăul de la Huşi a fost convins să contracteze servicii de consultanţă cu două firme ale unei talentate domnişoare din Bucureşti.
  • Săptămâna trecută favor.ro a postat pe site o anchetă amplă cu detalii şi documente despre Afacerea „Vrăbiuţa2”.
  • Astăzi, dezvăluim noi amănunte picante despre cum primarul Tecuciului a căzut în plasa „păsăricii” din Bucureşti.

Invitat la o şedinţă de afaceri la Bucureşti, Hurdubae n-a rezistat tentaţiei şi a petrecut pe banii tecucenilor două zile cu Vrăbiuţa2

Curtea de Conturi a României a descoperit că Pămpălăul Hurdubae duce o viaţă de huzur pe spatele tecucenilor. (vezi documentul de la sfârşitul articolului). În urma unei descinderi la Primăria Tecuci, instituţia de control a Statului l-a prins pe primar că a plătit din bugetul local, ilegal şi abuziv, consumaţiile la barurile şi restaurantele din Bucureşti. Conform Raportului Curţii de Conturi, Cătălin Hurdubae a luat decizia să beneficieze de o „şedintă” de două zile la Bucureşti, (8-9 februarie 2017), organizată de Nica Cristina (alias Vrăbiuţa2) prin firma sa SC Domino Smart Cons. Acolo s-au pus bazele colaborării profitabile dintre Hurdubae şi Nica Cristina, din care au rezultat până în prezent contracte de 5,3 miliarde lei vechi, având ca obiect achiziţii directe de servicii de consultanţă plătite de Primăria Tecuci.

Aventura lui Hurdubae, plasată în februarie, în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, a avut loc în timpul zilelor de miercuri şi joi, zile de lucru, şi a implicat cheltuieli publice de transport, cazare, masă dar şi consumaţii la baruri şi restaurante.

Prins asupra faptului, Pămpălăul care conduce destinele Tecuciului a fost obligat de Curtea de Conturi să returneze doar sumele cheltuite cu băuturile alcoolice. Toate celelalte îngrediente şi consumaţii ale întâlnirii dintre amorez şi afacerista exotică au rămas în sarcina bugetului local Tecuci.

Nu este prima dată când Pămpălăul este prins că se îndoapă pe spatele tecucenilor. Aşa cum am prezentat pe favor.ro într-un articol precedent, Mâncăul de la Huşi îşi plăteşte plăcerile de gurmand din conturile Primăriei Tecuci, de obicei un meniu ajungând la aproximativ un milion de lei vechi……… Abia acum înţelegem de ce trebuie dublată taxa de habitat.

 

Întregul raport al Curtii de Conturi poate fi citit AICI

Poate vrei să citeşti şi...