Claudiu Gavril admite că le-a tras ţeapă tecucenilor şi dezvăluie că nu a fost Independent

  • Farsorul de la Corod şi-a dat jos masca de „Independent” şi recunoaşte că i-a minţit pe tecuceni la alegerile locale din 2016.
  • Printr-o scrisoare pe care a distribuit-o în tot Tecuciul, în 15.000 de exemplare, fostul candidat îşi toarnă cenuşă în cap, dezvăluind faptul că în campania electorală a beneficiat de susţinerea mai multor partide politice.
  • Gavril ne anunţă că şi-a înfiinţat pardidul UIPT, „Uniunea Independenţilor pentru Tecuci”, şi că va candida în 2020 la Primăria municipiului.

Dependent de „pokerul politic”

După doi ani şi ceva de tăcere, Gavril a ţinut să ne anunţe că a găsit ţapii ispăşitori pentru nereuşita sa de la locale. Astfel, el ne precizează că partidele şi persoanele cu care a făcut înţelegeri politice nu au fost eficiente şi, totodată, mai mult l-au încurcat decât l-au ajutat. Iată şi textul exact din scrisoare: Poate o altă eroare pe care am făcut-o la alegerile locale trecute a fost acceptarea susţinerii făcute de unele partide şi persoane care mai mult m-au încurcat decât m-au ajutat în campanie electorală.(puteţi citi scrisoarea integral la sfârşitul acestui articol).

Practic, prin textul scrisorii, Gavril recunoaşte cacealmaua cu “Independentul imaculat”, susţinând şmechereşte că toate înţelegerile sale politie din campanie au fost o „eroare”. Probabil că tot la categoria „erori” poate fi trecut şi faptul că “Independentul” nu nominalizează partidele şi persoanele cu care a fost în cârdăşie în 2016 la masa „pokerului politic”.

Totodată, Claudiu Gavril ne anunţă că şi-a înfiinţat pardidul UIPT, „Uniunea Independenţilor pentru Tecuci”, şi că va candida în 2020 la Primăria municipiului.

În ediţia următoare vă prezentăm pe ce mizează în continuare „Pariorul de la Corod”.

Poate vrei să citeşti şi...