Cască ochii când votezi!

La împlinirea celor doi ani de domnie ţuchelistă, parvenitul de la Ţepu se laudă către tecuceni cu proiectele fostului primar Eduard Finkelstain.

panou Balcescu

Panou din cartierul Bălcescu

Este ştiut faptul că lucrările de introducere a  utilităţilor (apă şi canalizare) în cartierele oraşului sunt  finanţate din fonduri europene şi se datorează proiectelor întocmite şi câştigate de către administraţia Finkelstain. În schimb, valoroasa moştenire de la fostul primar este speculată cu tupeu de către falsul neamţ  Gerhardt Ţuchel. Acesta a împânzit Tecuciul cu panouri gigant-megalomanice prin care încearcă să-şi atribuie merite necuvenite legate de investiţiile în cartierele municipiului nostru. În realitate, (este bine de ştiut), investiţiile privind introducerea utilităţilor de apă şi canalizare aparţin celor de la Apă-Canal Galaţi.

Obrăznicia ţăpeanului îngrijorează şi când vine vorba despre Parcul Central. După ce a lăsat în mod deliberat doi ani la rând vegetaţia din Parc  fără apă şi îngrijire (datorită răzbunării politice asupra lui Pazvante), în prezent Ţuchel se erijează în salvatorul şi restauratorul Parcului Central. Bineînţeles, tot prin amplasarea de panouri uriaşe.

În replică, www.favor.ro se simte dator să prezinte adevăraţilor tecuceni un scurt bilanţ al celor doi ani de destrăbălare şi batjocură ţuchelistă.slide PANOU FINAL CASCA JPG

Poate vrei să citeşti şi...