Candidaţilor din „Grupul de la Corod” nu le pasă de soarta tecucenilor

  • Iese adevărul la suprafaţă! „Independentul” Cladiu Gavril s-a comportat ca un farsor şi i-a trădat pe cei 5000 de tecuceni care l-au votat în 2016 la alegerile pentru primăria Tecuci.
  • Invitat să se alăture campaniei „TOŢI BANII ÎNAPOI”, „independentul” Cladiu Gavril dă bir cu fugiţii.
  • Campania civică „TOŢI BANII ÎNAPOI” îşi propune demararea de acţiuni în Justiţie în vederea recuperării banilor furaţi de către cei care administrează în prezent Tecuciul.
  • După doi ani jumătate de neimplicare la nivel local, Gavril demonstrează că nu îi pasă de soarta tecucenilor, ci îl interesează doar afacerile din care iese profit substanţial.
  • Preşedintele PNL Tecuci, Lucian Costin, un alt membru al  „Grupului candidaţilor de la Corod”, pofticios la primăria Tecuci, „se dă rănit” preferând să facă jocul celor din PSD, foştii săi aliaţi politic din USL.

Ziariştii de la Telegraf-expres au început Campania de a acţiona în Justiţie administraţia Hurdubae şi de a recupera furturile comise de pesedişti. Invitat public să se implice şi să semneze aceste acţiuni juridice, „independentul” Cladiu Gavril arată că are o „piatră în pantof”. Concret, aşa zisul independent este prins între interesele naşului său, Florin Butunoi, (fratele senatorului PSD, Daniel Butunoi) şi interesele PNL Tecuci, reprezentate de socrul său, liberalul Petrică Papuc. Mai pe româneşte, este prins în hora politică locală, în care sunt amestecaţi, şi de stânga şi de dreapta, toţi cei care îi fură pe tecuceni de 30 de ani încoace.

Gavril anunţă ca „va paria” pe soarta tecucenilor şi în 2020

Când vine vorba despre tecuceni, Gavril are două mari interese imediate: să candideze la primăria Tecuci şi în 2020, în speranţa că îşi va recupera cele câteva miliarde cheltuite în candidatura din 2016, şi „să-şi rezolve” Contractul de prinsoare de 10.000 de Euro, parafat la notariatul lui Ionuţ Manoliu, alături de care, de curând, a înfiinţat Partidul UIT (Uniunea Independenţilor pentru Tecuci).

Nelu Gălbenuş se pregăteşte să devină city-manager al Tecuciului

Lucian Costin cand beneficia de USL

Un alt politician căruia nu îi pasă de soarta tecucenilor şi care a refuzat să se implice înCampania „TOŢI BANII ÎNAPOI” este liberalul Lucian Costin. Acesta joacă şi el rolul de pretendent la fotoliul de primar al Tecuciului, fiind împins în politică de unchiul său, corodeanul Nelu Gălbenuş, un abonat al contractelor cu Primăria Tecuci. Lucian Costin a fost în perioada USL, (alianţa dintre PSD şi PNL) unul dintre cei mai nocivi şi profitori politicieni locali, fiind desemnat de Ţuchel şi USL să conducă şapte societăţi înfiinţate de Consiliul Local Tecuci.

În timp ce „Grupul candidaţilor de la Corod” visează să ajungă boieri peste bugetul primăriei Tecuci, un alt străin, primarul Hurdubae de la Huşi, continuă şirul nenorocirilor şi golănelilor din administraţia locală. Revenim cu noi dezvăluiri!

 

Poate vrei să citeşti şi...