„Curăţăm ţara de mizeria împrăştiată de aceşti şobolani”

    

  • I-A APUCAT DISPERAREA! PSD Tecuci a urlat la Mitingu’ lu’ Dragnea ca la Casa de Nebuni.
    Cei care fură cel mai mult şi cei care sunt deja condamnaţi ţipă cel mai tare.
    Slugoii lu’ Dragnea sunt disperaţi că vor ajunge din nou muritori de foame.
    Slugoii lu’ Dragnea sunt disperaţi că vor face puşcărie pentru nelegiuirile pe care le-au comis.

Răii Tecuciului au ieşit la comanda lui Liviu Dragnea să urle în Piaţa Victoriei împotriva Justiţiei.

Sub îndrumarea senatorului FALIMENT, Daniel Butunoi, şi a primarului PENIBIL, Cătălin Hurdubaie, peste 15 Maxi-Taxi şi Autobuze au fost încărcate pe 9 iunie cu „umplutură umană pesedistă”, ca mai apoi să fie cărată şi debarcată la Bucureşti, pentru a îngroşa rândurile celor care au fost obligaţi să îl apere pe infractorul Liviu Dragnea.

Pămpălăul Hurdubae şi coordonatorul său, Constantin Grosu

Pentru umilirea la care au fost supuşi, fiecare individ din masa de manevră a fost „onorat”cu o shaorma şi o apa minerală, distribuite ilegal de la Cantina Socială Tecuci.

Se ştie că majoritatea „excursioniştilor” au fost atârnători de partid, parazitari pe statele de plată ale Primăriei Tecuci sau ale societăţilor publice înfiinţate de aceasta, supuşi principiului „unde-i ordin, cu plăcere!”.

Nu aceeaşi motivaţie au avut-o şi capii PSD Tecuci. Ei au organizat Mitingu’ lu’ Dragnea de DISPERARE!

Să îi luăm pe rând, să vedem „care e mai de valoare”

Primarul Cătălin Hurdubae era cel mai interesat să urle din toţi bojocii. El riscă dosar penal pentru abuz în serviciu şi speră ca PSD să dea o lege care să dezincrimineze această faptă penală. Taman în luna iunie a pierdut definitiv două procese ( dosarele 1375/121/2017 si 1373/121/2017), fiind obligat să plătească daune morale şi cheltuieli de judecată pentru că a refuzat să furnizeze informaţii de interes public, ascunzând mai multe matrapazlâcuri comise la Primăria Tecuci.

Din şomer dat afară de la Asirom, a ajuns ca tecucenii să îi plătească un salar lunar de 125 milioane lei vechi.

Uite cum arată pesedistul Mircea Iulian, city managerul Primăriei Tecuci.

Mircea Iulian, preşedinte TSD Tecuci, a ajuns city managerul Primăriei Tecuci ilegal, în urma unui şir de încălcări ale legii în care sunt implicaţi consilieri locali ai PSD, primarul Hurdubae şi funcţionari din Primăria Tecuci. A fost descoperit de Curtea de Conturi că a deturnat peste 30 miliarde lei vechi (vom reveni asupra acestui subiect). În prezent „freacă luleaua” la Primărie, activitate pentru care încasează lunar peste 104 milioane lei vechi.

Viceprimarul Dănuţ Pintilie a ajuns la Primărie în iunie 2016 cu „buzunarele sparte”. Conform propriei Declaraţii de avere nici el, nici soţia sa, nu încasau venituri de foarte mult timp. Fără să aibă vreun merit profesional PSD-ul l-a numit viceprimar al Tecuciului, iar pentru asta Pintilie încasează lunar 104 milioane lei. PSD nu a lăsat-o pe drumuri nici pe soţia sa. În urma unui concurs „perfect legal” d-na Pintilie a ajuns asistentă şefă la Spitalul din Tecuci, secţia Primiri Urgenţe, deşi înainte de angajare aceasta nu a profesat vreodată această meserie.

„Haida barosane!”

Capul reţelei PSD Tecuci, şi cel mai mare susţinător al infractorului Liviu Dragnea, este senatorul Daniel Butunoi. Şi-a băgat afacerile în FALIMENT şi trăieşte numai din bani publici, pentru cabinetul său senatorial încasând de la statul român aproximatv 400 milioane lei vechi/lună. Daniel Butunoi a ţepuit mai multe bănci din România cu peste 20 de miliarde lei. În prezent stă ascuns, evitând apariţiile publice, fiind sub influenţa şi coordonarea Clanului Grosu. De altfel, cei din Clanul Grosu sunt şi adevăraţii conducători ai Tecuciului. Prin înţelegeri de tip mafiot, PSD Tecuci le-a oferit acestora conducerea Pieţei, conducerea Cimitirului, a Spaţiilor Verzi, a Serviciului de Ecarisaj şi postul de Consilier personal al primarului Cătălin Hurdubae.

Vorba cântecului: Cine te iubeşte şi te preţuieşte, Nu te lasă niciodată

Poate vrei să citeşti şi...